Λευτέρης Μυτιληναίος: «Δεν καβάλησα ποτέ καλάμι»
Showbiz

Λευτέρης Μυτιληναίος: «Δεν καβάλησα ποτέ καλάμι»

Ο Λευτέρης Μυτιληναίος μίλησε σε συνέντευξή του για τη καριέρα και τα χρήματα που κέρδισε.

Είχες δόξα, χρήματα, όλο το «πακέτο».

Ναι, έβγαλα αρκετά χρήματα και τα «έφαγα». Τα λεφτά για να τα «τρως» είναι, αλλά έχει μείνει και κάτι.

Πού ξόδεψες τα χρήματα σου;

Ούτε ξέρω, δεν έκανα τη μεγάλη ζωή, επιπόλαιη ζωή έκανα. Μπορεί να έφευγα για μία μέρα και να καθόμουν 4 μέρες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τώρα τα έχω βρει με τον εαυτό μου, δεν μου λείπει τίποτα. Έκανα πάρα πολλά λάθη" και τα έχω χρεώσει σ' εμένα. Έχω κάνει μόνο μεγάλα λάθη. Πρόσεχα τη ζωή μου, τον εαυτό μου, δεν έκανα υπερβολές, για να είμαι υγιής, δεν έκανα ακρότητες. Δεν πίνω, δεν καπνίζω και το πάθος μου είναι τα ταξίδια, η φυγή. Έχω γυρίσει σχεδόν όλο τον κόσμο.

Πώς φανταζόσουν ότι θα κυλήσει η ζωή σου και θα φτάσεις ,στην ηλικία που βρίσκεσαι;

Όχι, δεν φανταζόμουν, γιατί μου αρέσει να ζω το τώρα, δεν θέλω, να αφήσω τον εαυτό μου να σκεφτεί. Έχουν μείνει ελάχιστα όνειρα για να πραγματοποιήσω τα περισσότερα τα έχω πραγματοποιήσει. Πιστεύω να τα κατορθώσω. Έκανα μια ήσυχη ζωή, αν και είχα τις εξάρσεις μου, τα ξεσπάσματα μου. Κάτι που δεν γινόταν με νευρίαζε, ήθελα λίγες ημέρες να το ξεπεράσω, ισχυρογνώμων. Εγωιστής δεν ήμουν, αλλά περήφανος και αξιοπρεπής.

Συνήθως, για όσους λένε τα πράγματα με το όνομα τους, υπάρχει κόστος, γιατί η αλήθεια πονάει.

Ναι, αλλά δεν με ενδιέφερε εμένα το ψέμα, δεν μπορώ να κοροϊδεύω τον εαυτό μου, λέω την αλήθεια. Είμαι ισορροπημένος, τα έχω βρει με μένα.

Θα ήθελες να ήσουν στο προσκήνιο τώρα;

Υπάρχει τρόπος για να το κάνεις αυτό, αλλά και κόστος.

Τι εννοείς;

Πολλές φορές είναι ριψοκίνδυνα τα πράγματα. Είμαι ρεαλιστής, δεν πετάω στα σύννεφα. Δεν καβάλησα ποτέ καλάμι, ήταν στάση ζωής, έτσι έμαθα, έτσι γαλουχήθηκα. Δεν είχα πoτέ το «εγώ», έλεγα το «εμείς», ό,τι κάνουμε πάντα είναι μια συλλογική δουλειά.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved