Σταμάτης Κραουνάκης: «Κάποιοι θυμούνται ότι πέρασαν από εμένα όταν θέλουν να κάνουν βιογραφικό»
Showbiz

Σταμάτης Κραουνάκης: «Κάποιοι θυμούνται ότι πέρασαν από εμένα όταν θέλουν να κάνουν βιογραφικό»

Έχουμε δει διάφορα πρόσωπα σε κριτικές επιτροπές στην τηλεόραση. Θα πήγαινε ως κριτική επιτροπή σε κάποιο talent show ο Σταμάτης Κραουνάκης;

«Οχι, δεν έχω τηλεόραση, δεν βλέπω τηλεόραση, δεν με ενδιαφέρει η τηλεόραση. Δεν είχαμε ποτέ αληθινά καλή τηλεόραση. Μια-δυο φορές που το επιχείρησα ήμουν με το πιστόλι στον κρόταφο. Δεν μπορώ να μπω στον ρυθμό της τηλεόρασης. Από τα talent shows, πάντως, δεν είδαμε τίποτα. Οσοι άνθρωποι μπήκαν στη δουλειά από εκεί τους χάσαμε γρήγορα. Δεν έμεινε τίποτα. Είναι και μικρή η αγορά» τόνισε στο Secret.

-Χρήματα έχεις βγάλει από αυτή τη δουλειά;

«Οχι, δεν έβγαλα λεφτά. Με τα λεφτά είχα πάντα τη λογική του λειτουργικού. Να έχουμε χρήματα για να κάνουμε τις δουλειές μας. Δεν αποθήκευσα. Για αυτό δεν με άγγιξαν τα capital controls και τα κοψίματα λογαριασμών.»

-Εχεις αντιμετωπίσει αχαριστία από συναδέλφους;

«Πολύ. Δεν με απασχολεί. Εχω νιώσει να μη με στηρίζουν την ώρα που χρειάζεται. Να μην έχουν πάρει θέση την ώρα που πολλά συστημικά γραφειάκια πυροβολούσαν. Δεν είδα κανέναν άνθρωπο από αυτούς που έχω ευεργετήσει να βγει να πάρει θέση. Πήραν θέση τελείως άλλοι άνθρωποι. Κάποιοι θυμούνται ότι πέρασαν από εμένα όταν θέλουν να κάνουν βιογραφικό. Βαρετό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved