Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Μου αρέσει πολύ η υποκριτική στο φακό»
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Μου αρέσει πολύ η υποκριτική στο φακό»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε για τη τηλεόραση και ότι του έχει προσφέρει στην καριέρα του.

Θα εγκατέλειπες την τηλεόραση για να κάνεις μόνο θέατρο;

«Όχι, γιατί η τηλεόραση σε φέρνει σε επαφή με το ευρύ κοινό και την αγαπώ. Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας που κυριαρχεί η εικόνα μέσα από οποιαδήποτε οθόνη. Και εγώ ακούω ότι οι περισσότεροι συνάδελφοι το κάνουν πιο πολύ για τις οικονομικές απολαβές -που κάποτε υπήρχαν γιατί πλέον δεν υπάρχει τόσο μεγάλο κίνητρο- αλλά θεωρώ ότι δεν είναι σωστό να λες κάτι τέτοιο. Είναι σα να κάνεις τη δουλειά σου λιγότερο καλά και να απολογείσαι. Δεν θεωρώ ότι είναι έντιμο. Μου αρέσει πολύ η υποκριτική στο φακό αλλά επειδή δυστυχώς δεν έχουμε στην Ελλάδα μεγάλη παραγωγή και δεν έτυχε να κάνω τέτοιες συνεργασίες, για εμένα η τηλεόραση λειτουργεί ως τρόπος έκφρασης της κινηματογραφικής μου τεχνικής σαν ηθοποιός».

Πολλοί συνάδελφοί σου ισχυρίζονται ότι δεν κάνουν τηλεόραση γιατί δεν γίνονται πια αξιοπρεπείς δουλειές. Τι απαντάς;

«Η τηλεόραση είναι ένα μέσο όπου δεν υπάρχουν στεγανά και μπορούν να γίνουν πολύ ωραία πράγματα έως πολύ φθηνά. Είναι ένας κίνδυνος μέσα στην ανάγκη του βιοπορισμού να αναγκαστείς να κάνεις δουλειές που δεν σε εκφράζουν. Είμαι πάρα πολύ τυχερός γιατί δεν χρειάστηκε να κάνω κάποιον συμβιβασμό και πάντα ξεκίναγα με πρωταρχική μου έννοια τον ρόλο. Ακόμα και αν το γενικότερο αποτέλεσμα έμπαζε νερά, εγώ θα μπορούσα να κρατηθώ από τη σταθερότητα του ρόλου και να προσθέσω κάτι που με αντιπροσωπεύει σαν ηθοποιό και θα αρέσει και στο κοινό. Άρα ναι, ισχύει αυτό και είναι ένας λόγος παραπάνω να δίνεις προσοχή στο ρόλο που θα σου αναθέσουν», δήλωσε στο iart.

Σε έχει κουράσει το «πήγαινε-έλα» στην Κύπρο λόγω του ότι εδώ δεν γίνονται πλέον πολλές δουλειές;

«Και ναι και όχι. Δεν με έχει κουράσει σαν διαδικασία αλλά τώρα στην Κύπρο έρχονται λίγο τα απόνερα της γενικότερης κατάστασης που συμβαίνει στην Ελλάδα. Μαζί με τα καλά ήρθαν και τα κακά όπως κάποιες προχειρότητες, τσαπατσουλιές. Πιστεύω ότι είναι κάτι εφήμερο και θα ξανασυντονιστούν τα πράγματα στο σωστό τρόπο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved