Ελένη Χατζίδου: «Ο Παντελής θα απασχολεί για πάντα τον κόσμο»
Showbiz

Ελένη Χατζίδου: «Ο Παντελής θα απασχολεί για πάντα τον κόσμο»

Για την Ελένη Χατζίδου, ο Παντελής Παντελίδης ήταν ο άνθρωπος που της άνοιξε την πόρτα στη δισκογραφία, καθώς της έγραψε το πρώτο της τραγούδι, «Χειρότερα», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία.

«Πριν από μερικά χρόνια δούλευα σε ένα νυχτερινό κέντρο που έκλεισε μέσα σε ένα βράδυ, με τον επιχειρηματία να μας έχει απλήρωτους δύο εβδομάδες. Πήρα τηλέφωνο μια συνάδελφο και της ζήτησα να μου πει αν ακούσει οτιδήποτε για δουλειά. Είχα μείνει πανί με πανί. Εκείνη τη μέρα μου έκλεισε ένα live στο Νέο Ηράκλειο με ένα νέο παιδί τότε, τον Παντελή Παντελίδη. Έτσι ξεκίνησαν όλα. Δεν θέλω να μιλάω πια για τον Παντελή και τη σχέση μας, γιατί νιώθω πως υπερεκτέθηκα μετά το θάνατο του.

Ούτε θα ασχοληθώ με όσους μου "την είπανε" και σχολίασαν αρνητικά. Δεν θα μου χαλάσει κανείς τη διάθεση, ειδικά για τόσο ευαίσθητα θέματα. Ντροπή σε όποιον μπορεί να σκέφτηκε ότι θέλω να εκμεταλλευτώ τη γνωριμία μου με τον Παντελή, για να βγω στην επικαιρότητα» λέει στο Peopleκαι συνεχίζει: «Έχω να πω πολλά "ευχαριστώ" για όσα έχει κάνει για μένα. Σκέφτομαι τους γονείς του, που διαβάζουν συνέχεια τίτλους και εξώφυλλα για το παιδί τους. Ας ηρεμήσει λίγο το θέμα, ας τον σεβαστούμε. Θα απασχολεί για πάντα τον κόσμο, θεωρώ, γιατί ήταν ένας πολύ δυνατός καλλιτέχνης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved