Ναταλία Γερμανού: «Το σκυλομετάνιωσα, γι’ αυτό ζήτησα και δημόσια συγνώμη»
Showbiz

Ναταλία Γερμανού: «Το σκυλομετάνιωσα, γι’ αυτό ζήτησα και δημόσια συγνώμη»

Πριν από λίγο καιρό στο «Oλα» η Ναταλία Γερμανού είχε πει: «χάσαμε φέτος, δεν μας πήγε η ζώνη, τι να κάνουμε;» και στη συνέχεια αυτή τη δήλωσή της την πήρε πίσω μέσα από τον αέρα του «Νamaste». Θεώρησε πως αδίκησε τον εαυτό της;

«Ήταν λάθος μου να βγω και να δηλώσω κάτι τέτοιο, την ώρα που ακόμα είμαστε στον αέρα και καθημερινά προσπαθούμε όλοι μας να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δεν ήταν δίκαιο όχι μόνο για μένα, αλλά και για την ομάδα μου, τόσο μπροστά όσο και πίσω από τις κάμερες. Το είπα, το σκυλομετάνιωσα, γι’ αυτό ζήτησα και δημόσια συγνώμη»


Πάντως, τη λέει τη γνώμη της, όποιο κι αν είναι στη συνέχεια το κόστος... Χώρια που δεν τη νοιάζει να κρατήσει και τις εγχώριες σοουμπιζίστικες ισορροπίες.
«Νομίζω πως πέρασα πολλά χρόνια που το έπαιζα πιο... «κομ ιλ φο» και δεν ήθελα να εκνευρίσω κανέναν. Μου αρέσει, λοιπόν, που τα κατάφερα να τολμήσω να σπάσω τ’ αβγά, να λέω τη γνώμη μου και σε όποιον αρέσει. Αποψη μπορούμε να έχουμε και πρέπει να έχουμε όλοι. Από εκεί και πέρα τα πάντα έχουν να κάνουν με τους τρόπους που έχει ο άλλος»
Πηγή: Τv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved