Ποιος είπε ότι χωρίζουν; Μπουγιούρης και Μενελάου ζουν έναν τρελό έρωτα! (φωτό)
Showbiz

Ποιος είπε ότι χωρίζουν; Μπουγιούρης και Μενελάου ζουν έναν τρελό έρωτα! (φωτό)

Είναι µαζί παραπάνω από ενάµιση χρόνο και όπως µαρτυρούν τα χαµόγελά τους αυτός ο έρωτας έχει µέλλον! Ο λόγος για τον Παναγιώτη Μπουγιούρη και την αγαπηµένη του Κλέλια Μενελάου που σε πείσµα όσων διαδίδονται, ότι δηλαδή αντιµετωπίζουν σοβαρή κρίση στο δεσµό τους, είναι πιο ευτυχισµένοι και ερωτευµένοι από ποτέ.

Μία κοινή βραδινή τους εµφάνιση, πριν από λίγες ηµέρες, στην κινηµατογραφική πρεµιέρα της ταινίας «Florence: Φάλτσο σοπράνο» σε κινηµατογράφο στο Φάληρο, αρκούσε για να πείσει και τους πιο κακεντρεχείς πως το ζευγάρι δεν αντιµετωπίζει πρόβληµα. Ο ηθοποιός και η µπαλαρίνα της Κεντρικής Λυρικής Σκηνής της Κύπρου εµφανίστηκαν, σύμφωνα με τη real, κρατώντας τρυφερά ο ένας το χέρι του άλλου και δεν φάνηκε να ενοχλούνται από τους φωτογραφικούς φακούς που τους απαθανάτισαν. Χαµογέλασαν, πόζαραν και ύστερα πέρασαν στην αίθουσα για να απολαύσουν τις ερµηνείες της οσκαρικής Μέριλ Στριπ και των Χιου Γκραντ, Σάιµον Χέλµπεργκ και Ρεµπέκα Φέργκιουσον.
Μπορεί τα συναισθήµατα που µοιράζονται να είναι δυνατά και οι ίδιοι να είναι αχώριστοι, όµως σύντοµα θα χρειαστεί να αποχωριστούν ο ένας τον άλλο. Ο λόγος; Μέχρι πρότινος, το ζευγάρι ζούσε στο όµορφο σπίτι της Κλέλιας στην Κύπρο, µιας και ο ηθοποιός βρισκόταν στο Νησί της Αφροδίτης για τα γυρίσµατα του «Χωρίς εσένα» του ΑΝΤ1 Κύπρου, στο οποίο πρωταγωνιστούσε. Η σειρά όµως ολοκληρώθηκε και παρά το γεγονός ότι είχε πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο σε σίριαλ που θα γυριζόταν στην Κύπρο και συγκεκριµένα για το «5 κλειδιά» της Ρένας Ρίγγα, σε σκηνοθεσία Ρέινας Εσκενάζυ, τελικά δεν κατέληξε σε συµφωνία µε τους συντελεστές και αντ’ αυτού τον ρόλο πήρε ο Αντώνης Φραγκάκης. Ελεύθερος πλέον από τις υποχρεώσεις του στην Κύπρο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης αναζητά το επαγγελµατικό του µέλλον στην Αθήνα. Η Κλέλια όµως έχει ως βάση την ιδιαίτερη πατρίδα της, την Κύπρο, µε αποτέλεσµα να στερηθούν για ένα διάστηµα την κοινή τους καθηµερινότητα. Εκείνοι, που ξέρουν πόσο ερωτευµένοι είναι, λένε πως δεν πρόκειται να τους αγγίξει ένα τέτοιο πρακτικό θέµα, καθώς η Κλέλια, αν ο αγαπηµένος της οριστικοποιήσει τη µετεγκατάστασή του στην Αθήνα, θα παίρνει την πρώτη πτήση για το «Ελ. Βενιζέλος», όποτε θα µπορεί, ενώ το ίδιο θα κάνει και εκείνος προκειµένου να βρίσκεται στο πλευρό της αγαπηµένης του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved