Η Νωαίνα μιλά για το… πολυσυζητημένο μουστάκι της
Showbiz

Η Νωαίνα μιλά για το… πολυσυζητημένο μουστάκι της

Η εκκεντρική της παρουσία Νωαίνας στο X -Factor με το… μουστάκι της, ξένισε από την αρχή και προκάλεσε ανάμεικτα συναισθήματα με το βίντεο της αυτοπαρουσίασής της, μιας και έλεγε ότι το όνομά της βγήκε από τα έγκατα του Άδη και ότι ζει στο φεγγάρι. 

Ομως, όσο το σόου εξελίσσεται φαίνεται όλο και περισσότερο πόσο γερά πατά στη γη, ενώ ταυτόχρονα αποκαλύπτεται η πολύ μεγάλη ευαισθησία της - και μαζί με αυτήν το ιδιότυπο χιούμορ της: «Αν δεν κάνουμε και λίγο πλάκα, πώς θα βγει η ζωή;» σχολιάζει στο Πρώτο Θέμα σημειώνοντας ότι «αυτό που κάνω και έτσι όπως το κάνω αποτυπώνει το χιούμορ μου και εφόσον δεν με γνώριζε το κοινό, ο καθένας ήταν ελεύθερος να ερμηνεύσει αυτό που βλέπει πάνω μου όπως θέλει. Υπάρχει όμως και μια δόση αλήθειας, διότι αν θέλεις να ονομάζεσαι καλλιτέχνης και να παράγεις έργο, να προκαλείς συναισθήματα κ.λπ., επιβάλλεται να ταξιδεύεις και να δημιουργείς με τα τραγούδια. Όσο για την αναφορά στον Αδη, έχει να κάνει με την απώλεια του πατέρα μου. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι τον έχω χάσει και πολλά ζητήματα μέσα μου παραμένουν άλυτα. Τώρα είμαι μόνη μου. Και τι κάνω; Πρέπει να ανεβάσω τον πήχη της απόδοσής μου για να επιβιώσω και να επιτύχω πράγματα. Ήμουν πολύ δεμένη με τον πατέρα μου».

Από το πρώτο live του «X Factor» η Κύπρια Νωαίνα στάθηκε απέναντι στους τέσσερις κριτές, αλλά και το κοινό με μια κιθάρα και ένα μουστάκι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της. Αυτό το παράδοξο στοιχείο της παρουσίας της έγινε αμέσως σήμα κατατεθέν, συζητήθηκε πολύ και τη χαρακτήρισε, καθώς δεν έλειψε από καμία εμφάνισή της: «Το μουστάκι συμβολίζει μια υπόσχεση που έδωσα στον πατέρα μου προτού πεθάνει. Απλώς δεν θα ήθελα να τη μοιραστώ με κανέναν ακόμη».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved