Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είναι ένα αποτελεσματικό βασανιστήριο…»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Είναι ένα αποτελεσματικό βασανιστήριο…»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα συμμετέχει φέτος στο Your Face Sounds Familiar. Πιστεύει ότι θα είναι η νικήτρια;

«Δεν ξέρω αν θα είμαι νικήτρια, με ενδιαφέρει η προσωπική μου νίκη σε κάθε παράσταση. Καθετί που κάνω να είναι για τα δικά μου στάνταρ, όσο πιο απόλυτα σωστό γίνεται. Μετά κάθομαι και τα βλέπω και σκέφτομαι "αυτό έπρεπε να είναι έτσι"» τόνισε στον Τηλεθεατή.

-Πολύ σκληρό αυτό...

«Ναι, είναι πάρα πολύ. Είναι όμως ένα αποτελεσματικό βασανιστήριο. Γιατί αν το ξανάκανα θα είχε...αποτέλεσμα. Αλλά είναι η διαδικασία μου τέτοια, έτσι δουλεύω με τον εαυτό μου».

-Είστε ικανοποιημένη από τον εαυτό σας;

«Είναι ένα κομμάτι που προέκυψε από αγάπη και κέφι, δεν το σπούδασα κάπου, συνδύασα τέχνη και τεχνικές. Σε αυτό το παιχνίδι έχω μεγαλύτερη απαίτηση από τον εαυτό μου να ενσαρκώσω και μια εβδομάδα είναι λίγος χρόνος, ένα στοίχημα και όσο πιο κοντά πλησιάζω να ταυτιστώ τόσο πιο ικανοποιημένη είμαι».

-Πώς πετυχαίνετε την ταύτιση;

«Μελετάω σε βάθος το χαρακτήρα μου, βλέπω συνεντεύξεις που έχει δώσει, πώς γελάει, πού βάζει τα χέρια του, θα δω ταινίες του, θα ακούσω όσα παραπάνω τραγούδια του μπορώ, τα πάντα και όσο πιο πολύ υλικό μαζέψω, τόσο πιο κοντά θα φτάσω».

-Η πιο επιτυχημένη σας;

«Η Κανελλίδου, η Βλαχοπούλου και η Μαντό-να, αν και ήταν κάπως τα φώτα και το μακιγιάζ. Πιο πολύ σε Μέριλιν Μάνσον βγήκα. Αλλά φωνητικά και σαν κίνηση και ενέργεια -που πρέπει να τη μεταφέρεις την ενέργεια, δεν το κάνουμε για την πλάκα μας- τα πήγα καλά. . . Και η Σίρλεϊ Μπάσει μου άρεσε, αν και έμοιαζα πιο πολύ στη μαμά μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved