Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Αυτό που με εξόργιζε πάντα στη χώρα μας είναι…»
Showbiz

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Αυτό που με εξόργιζε πάντα στη χώρα μας είναι…»

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης σε συνέντευξή του μίλησε για την πολιτική κατάσταση της χώρας.

Τι σε εξοργίζει στην εποχή που ζούμε;

«Αυτό που με εξόργιζε πάντα στη χώρα μας η παντελής έλλειψη οργάνωσης και σεβασμού τόσο από το κράτος προς τους πολίτες όσο και το αντίστροφο αλλά τόσο και ανάμεσα στους πολίτες και κάνουμε ότι το ανακαλύψαμε τώρα λόγω της κατάστασης που έχει διογκωθεί. Πρόσφατο παράδειγμα οι πλαστογραφίες των πτυχίων. Αυτό το μπάχαλο υπήρχε στη χώρα από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου ως πολίτη. Η τωρινή κατάσταση επιβεβαίωσε ότι “ο βασιλιάς είναι γυμνός”».

Πως βλέπεις την τρέχουσα πολιτική κατάσταση που βιώνει η χώρα;

«Δεν θέλω να πω κάτι γιατί θα φανεί ότι παίρνω θέση υπέρ κάποιου κόμματος ή πολιτικού προσώπου. Για εμένα το ζητούμενο είναι η ισονομία. Όποιος αποδίδει ισονομία και τηρεί τους νόμους, οργανώνει και σέβεται τους πολίτες και το κράτος είναι ο ιδανικός. Μία γελοιογραφία του Κυρ που διάβασα πρόσφατα και με εκφράζει απόλυτα σαν Έλληνα πολίτη λέει: “Ο ένας Πρώτη Φορά Αριστερά, ο άλλος Πρώτη Φορά Δεξιά. Πρώτη Φορά Μπροστά δεν μπορούμε να πάμε;”. Όποιος βρεθεί που με την πολιτική του θα μας πάει μπροστά εγώ θα είμαι στο πλευρό του».

Φιλίες από το χώρο έχεις;

«Ναι πάρα πολλές. Καλοί φίλοι είναι ο Κωνσταντίνος Μάνος, ο Τόνυ Δημητρίου, η Ναταλία Δραγούμη. Σχεδόν από κάθε συνεργασία υπάρχει ένας άνθρωπος που “ταιριάζουν τα χνώτα” σου», δήλωσε στο iart.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved