Κάτια Ζυγούλη: Μιλά πρώτη φορά για την εισαγωγή του νεογέννητου στο νοσοκομείο
Showbiz

Κάτια Ζυγούλη: Μιλά πρώτη φορά για την εισαγωγή του νεογέννητου στο νοσοκομείο

Πριν από λίγες εβδομάδες η Κάτια Ζυγούλη με τον Σάκη Ρουβά και το νεογέννητο γιο τους βρέθηκαν στο Ιατρικό Κέντρο, γεγονός που ανησύχησε τον κόσμο, που έστειλε χιλιάδες μηνύματα με «περαστικά» και ευχές στα social media.

«Δεν ήταν κάτι σοβαρό, μια ελαφριά βρογχιολίτιδα, κάτι πολύ συνηθισμένο στα μωράκια. Ο μικρούλης μας ήταν μόλις ενός μήνα και ο παιδίατρος μας είπε πως έπρεπε να γίνει εισαγωγή. Έγινε καθαρά για προληπτικούς λόγους» είπε χαρακτηριστικά στο People!

Η Κάτια τονίζει πώς τα τρία αδέρφια χάρηκαν πολύ με τον ερχομό του νέου μέλους: «Πιο πολύ νομίζω ότι χάρηκε ο Αλέξανδρος, που έχει επιτέλους ένα ακόμα αγοράκι στο σπίτι. Τον τελευταίο καιρό μάς το ζητούσε, μου έλεγε “μαμά, κάνε μου έναν αδελφούλη”. Και η Αριάδνη χάρηκε πολύ όταν ήρθε το μωράκι στο σπίτι. Βέβαια, της φαίνεται περίεργο που δεν μπορεί να το παίρνει αγκαλιά όπως ονειρευόταν. Η Αναστασία, από την άλλη, είναι επισήμως η βοηθός μου, γιατί είναι σε ηλικία που μπορεί να κάνει πιο λειτουργικά πράγματα και το απολαμβάνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved