Τα συγκλονιστικά λόγια του Ανδρέα Γεωργίου για τον πατέρα του
Showbiz

Τα συγκλονιστικά λόγια του Ανδρέα Γεωργίου για τον πατέρα του

Ο Ανδρέας Γεωργίου πόσταρε μία φωτογραφία του πατέρα του όπου τον κρατά αγκαλιά όταν ήταν μικρός και έστειλε το μήνυμα του.

Ο ηθοποιός είχε πει σε συνέντευξή του στο people για τον πατέρα του: "Ήμουν και στα μαχαίρια με τον πατέρα μου για ένα μεγάλο διάστημα. Τότε ήταν που έκανα την επανάσταση μου. Του πήγαινα κόντρα, θεωρώντας τον υπεύθυνο για ό,τι μας συνέβαινε. Για πολλά χρόνια τον κατηγορούσα για την απώλεια της μητέρας μου, αφού έφερε την ασθένεια στο σπίτι. Εκείνος μας λάτρευε, μας υπεραγαπούσε. Εγώ είχα το πρόβλημα απέναντί του. Όταν έφτασα στα 20, τον συγχώρεσα και έφτιαξε η σχέση μας, γιατί σε αυτήν πλέον την ηλικία συνειδητοποιείς ότι όλοι έχουν δικαίωμα στο λάθος. Μόνο τότε κατάλαβα πόσο εύκολο είναι το λάθος. Πάντα, όταν συζητούσαμε, μου έλεγε "Ανδρέα, θα φτάσεις 20 χρόνων και θα καταλάβεις". Πράγματι, έτσι ήταν. Έφυγε από τη ζωή πριν από ένα χρόνο. Ψαράς, αλλά σοφός! Περπατημένος άνθρωπος. Σκέψου ότι έφυγε από ένα ψαροχώρι της Κύπρου και τα κατάφερε στο Λονδίνο. Οτιδήποτε περνούσε από τα χέρια του το έφτιαχνε. Είχε παλέψει με τα κύματα με άγριο καιρό, ήταν άνθρωπος δυνατός, σκληραγωγημένος και πολύ όμορφος. Μακάρι να είχα καταλάβει νωρίτερα την τόλμη του να αποκτήσει τέσσερα παιδιά, παρόλο που ήταν ψαράς. Αυτά δεν μπορούσα να τα δω όταν ήμουν μικρός".

Σήμερα με αφορμή την σημερινή μέρα έγραψε ότι ο πατέρας του του έδωσε το μεγαλύτερο δώρο που μπορεί να δώσει κάποιος σε έναν άνθρωπο... Πίστεψε σ΄αυτόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved