Michael Jackson: Σάλος με τις δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο γυμνών αγοριών στην κατοχή του
Showbiz

Michael Jackson: Σάλος με τις δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο γυμνών αγοριών στην κατοχή του

Δεκατρία χρόνια μετά την έρευνα των αρχών στη Neverland του Michael Jackson κυκλοφορεί η έκθεση της αστυνομίας για τα ευρήματα στην οικεία του. Στην κρεβατοκάμαρα και το μπάνιο του τραγουδιστή βρέθηκαν επτά συλλογές με γυμνά έφηβα αγόρια.

Στην έκθεση της αστυνομίας αναφέρεται πως μεταξύ των ευρημάτων βρέθηκε μία συλλογή πορνογραφικού υλικού, βιβλία, άλμπουμ φωτογραφιών, βίντεο... Ανάμεσα στα ευρήματα που βρέθηκαν στο μπάνιο και την κρεβατοκάμαρα του Jackson συμπεριλαμβάνονται τουλάχιστον επτά συλλογές με φωτογραφίες που απεικονίζουν γυμνά αγόρια και κορίτσια στην εφηβεία, αλλά και νεαρότερα.

Στα υπόλοιπα αντικείμενα που κατασχέθηκαν συγκαταλέγονται σημειώματα, ημερολόγια, έγγραφα, φωτογραφίες, μαγνητοταινίες, 80 ηχογραφημένα βίντεο και σκληροί δίσκοι. Η αστυνομική έρευνα στην οικεία του τραγουδιστή πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο του 2003, εποχή που ο Jackson βρισκόταν στο Λας Βέγκας, με τη συμμετοχή 70 ανθρώπων από το γραφείο του γενικού εισαγγελέα και του αστυνομικού τμήματος της περιοχής και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψής του, καιο ίδιος παραδόθηκε στην αστυνομία.

Το RadarOnline επικοινώνησε με τον βοηθό εισαγγελέα Ron Zonen για την υπόθεση, καθώς ήταν στην ομάδα δίωξης που έσυρε τον Michael Jackson στο δικαστήριο: "Ο Michael Jackson παραδέχτηκε ότι έπαιρνε παιδιά μαζί του στο κρεβάτι για μεγάλο χρονικό διάστημα. Έχουμε εντοπίσει 5 διαφορετικά αγόρια που όλα έκαναν καταγγελίες για σεξουαλική κακοποίηση. Δεν υπάρχει αμφιβολία στο μυαλό μου ότι ο Michael Jackson ήταν ένοχος για παιδική κακοποίηση".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved