Τάνια Τρύπη: «Οι άντρες με φοβούνται»
Showbiz

Τάνια Τρύπη: «Οι άντρες με φοβούνται»

Η Τάνια Τρύπη ως ηθοποιός, ζει και εκείνη τις δύσκολες στιγμές που περνά ο χώρος της υποκριτικής. 

«Ναι, έχω πιεστεί σε αρκετά πράγματα, όπως όλος ο κόσμος, γιατί το θέατρο έχει πληγεί πολύ από την κρίση. Όμως ακόμα αντέχει, γιατί ο κόσμος καταφεύγει σε αυτό για να παρηγορηθεί. Ο κόσμος έρχεται στο θέατρο γιατί έχει ανάγκη από αυτού του είδους την διασκέδαση. Και η δική μας η παράσταση είναι μια κωμωδία για όλη την οικογένεια. Από την άλλη, υπάρχει κρίση και σε εμάς, όπως σε όλα τα επαγγέλματα. Όμως ο ηθοποιός είναι πιο εξοικιωμένος στο θέμα της ανεργίας. Η φύση της δουλειάς του είναι να αναζητάει δουλειά κάθε 2 – 3 μήνες. Να είναι στο ψάξιμο για το τι προγραμματίζεται για να μπορεί να συμμετέχει κι αυτός. Και φυσικά έχω βρεθεί κι εγώ αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια σε αυτήν κατάσταση. Πέρυσι έκανα τέσσερις πρεμιέρες σε ένα χρόνο» τόνισε στο Secret.

-Έχετε κάνει μια μεγάλη καριέρα. Έχετε κάνει δύο γάμους και δύο παιδιά. Νιώθετε πλήρεις ή υπάρχει κάτι που ακόμα δεν έχετε καταφέρει;

«Νιώθω γεμάτη με όλα όσα έχω καταφέρει. Το μόνο που μου λείπει είναι να έχω χρόνο και χρήματα για να ταξιδέψω. Είναι πολυτέλεια ένα ταξίδι τώρα. Γιατί προέχουν άλλες ανάγκες. Απέκτησα νωρίς τις κόρες μου και μεγαλώσαμε μαζί. Με το θέατρο είμαι πολύ ευχαριστημένη. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω συμμετάσχει σε πολύ καλές καλλιτεχνικές δουλειές. Η τηλεόραση μου έχει λείψει πολύ. Θα ήθελα να ξαναγεννηθεί η παλιά, καλή τηλεόραση.»

-Έχετε δεχτεί έντονο φλερτ όλα αυτά τα χρόνια στον χώρο σας;

«Όχι ιδιαίτερα, γιατί με φοβούνται (γέλια). Μου έχουν πει πολλές φορές ότι είμαι απόμακρη. Και εγώ φυσικά γελάω.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved