Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μου αρέσει να μην ντύνω τον γιο μου σαν παιδί»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Μου αρέσει να μην ντύνω τον γιο μου σαν παιδί»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη είναι μια γυναίκα που ασχολείται με την μόδα έστω και λίγο. Έχει επενδύσει σε ακριβά κομμάτια και σχεδιαστές;

«Σε κανέναν. Γενικά δεν ασχολούμαι πάρα πολύ με τη μόδα. Μου αρέσει, όταν έχω χρόνο, να ψάχνω τα vintage μαγαζιά στην Αθήνα ή στα ταξίδια. Αγαπώ τα ρετρό ρούχα και αξεσουάρ, όπως pin up πράγματα, αλλά τα φοράω με φειδώ και όχι στην υπερβολή τους. Μου αρέσει να τα βλέπω σε άλλους που το κάνουν στην υπερβολή τους, αλλά σε μένα νιώθω ότι δεν πάνε τόσο» τόνισε στο InStyle.

Με το στιλ του μικρού Μάξιμου ασχολείται η ίδια: «Ψωνίζω από τα big brands που αγαπάμε όλοι. Μου αρέσει να μην τον ντύνω σαν παιδί. Τον ντύνω σαν ένα αγόρι που θα μου άρεσε το στιλ του. Δεν του φοράω t-shirts με στάμπες και prints. Μονόχρωμα μπλουζάκια και σκισμένα τζιν αρκούν για το παιδί μου» λέει η γλυκιά μαμά που βοηθά στιλιστικά και τον άντρα της.

«Ο Παναγιώτης έχει κυριολεκτικά πέντε μπλούζες και δύο τζιν στην ντουλάπα του. Δεν ασχολούμαστε πολύ με το στιλ, ούτε εκείνος ούτε εγώ. Τώρα τελευταία, επειδή γκρινιάζει ότι δεν έχει αρκετά ρούχα, πηγαίνω και του παίρνω εγώ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved