Τζένη Θεωνά: Ντύνεται νύφη και μιλάει για τον έρωτα, τον γάμο και την οικογένεια – Τ’ ακούς Δήμο;
Showbiz

Τζένη Θεωνά: Ντύνεται νύφη και μιλάει για τον έρωτα, τον γάμο και την οικογένεια – Τ’ ακούς Δήμο;

Καμία διάθεση να ντυθεί νυφούλα στην πραγματική της ζωή δεν δείχνει να έχει η Τζένη Θεωνά, η οποία όμως για τις ανάγκες φωτογράφησης περιοδικού για οργάνωση γάμων το φοράει το νυφικό και μιλάει για τον έρωτα, την οικογένεια, τον γάμο αλλά και τα σχέδιά της για το φετινό καλοκαίρι.

Εσύ εξώφυλλο σε περιοδικό γάμου. Το είχες φανταστεί ποτέ αυτό;

Πριν λίγο καιρό με ντύσατε νυφούλα στο Yes I Docatwalk. Οπότε δεν με εκπλήσσει το cover! Στη ζωή μου θα ήταν μεγάλη έκπληξη!

Τελικά είτε σκέφτεσαι τον γάμο είτε όχι, είναι πάντα ωραίο να φοράς ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα, σωστά;

Απολύτως. Το totalwhite είναι εν δυνάμει από τις πιο κομψές και δύσκολες εμφανίσεις καλοκαίρι αλλά και χειμώνα.

Τι είναι ο έρωτας για εσένα;

“Μεγάλα” ερωτήματα. Έχουν χυθεί τόνοι μελάνης. Ας πούμε “είμαι τρελός από εξάρτηση αλλά και ταπεινωμένος γι’αυτή μου την τρέλα” (Συμπόσιο). Δηλαδή μεγάλο αγκάθι αλλά...

Και πώς φαντάζεσαι την οικογένειά σου σε λίγα χρόνια από σήμερα;

Δεν μπορώ να φανταστώ την οικογένεια. Φαντάζομαι εν πρώτοις δύο ανθρώπους που αγαπιούνται πολύ. Που μπορούν να είναι σύντροφοι αλλά και εραστές επί μακρώ. Ο ένας μαθαίνει από τον άλλο και με πολύ προσπάθεια μαθαίνουν στο πλάσμα που θα γεννηθεί να αγαπάει και να αγαπιέται.

Τι σκέφτεσαι το πρωί όταν ανοίγεις τα μάτια σου;

Κάτι διαφορετικό κάθε μέρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο.

Ποια είναι η φοβία που κουβαλάς ακόμα από μικρό κοριτσάκι;

Οι φοβίες αλλάζουν. Η φοβία είναι ένας μηχανισμός που σε “βοηθάει” να αποφύγεις το πραγματικό πρόβλημα. Αυτό που στ’ αλήθεια δεν μπορείς να διαχειριστείς.

Έρχεται μια νεράιδα και σου λέει πως θα σου πραγματοποιήσει σήμερα μια ευχή. Ποια είναι αυτή;

Μία; “Υγείαγάπη”.

Βγαίνεις στην Αθήνα; Πού συχνάζεις;

Έχω κυλιόμενα στέκια ανάλογα με τους θιάσους. Κάθε χρόνο κάποιος συνάδελφος φέρνει μία νέα τάση. Και μαζευόμαστε σε ένα καινούριο μέρος. Πάντα όμως στο κέντρο. Μπορώ να σου πω που δεν συχνάζω. Δεν βγαίνω ούτε βόρεια, ούτε νότια.

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά του καλού φίλου και πόσους φίλους έχεις στη ζωή σου;

Έχω λίγους στενούς φίλους. Το χαρακτηριστικό είναι η αποδοχή και η δυνατότητα να εκτεθείς σε κάποιον με ασφάλεια. Και βέβαια το ότι μία περίοδος ασυνέπειας δεν στέκεται ικανή να χαλάσει ή να αποδυναμώσει την σχέση. Υπάρχει σαν σταθερά.

Είσαι γεννημένη “σκυλομάνα”, τι δεν καταλαβαίνουν όσοι δεν έχουν σκυλιά;

Είμαι φιλόζωη. Έχω και γάτες. Και θα μπορούσα να ζω με πολλά ζώα. Δεν καταλαβαίνουν το θαύμα της αγάπης, της αγάπης αυτής που δεν εκφράζεται με λόγια αλλά εκφράζεται απόλυτα. Η ζωή μας αποκτά νόημα από αυτά που κάνουμε και από τις σχέσεις που δημιουργούμε. Και αυτό το πλάσμα θα συνδεθεί μαζί σου για όλη του την ζωή. Και την αγάπη του δεν θα την αναιρέσει ποτέ.

Τι έχει το πρόγραμμά σου για το φετινό καλοκαίρι και τι για τη σεζόν που έρχεται;

Διακοπές! Είμαι πολύ πιστή σε αυτές. Αλλά παράλληλα θα προετοιμάζομαι για την επόμενη σεζόν. Έχω πολύ ωραία σχέδια για τον χειμώνα. Κάποια από αυτά τα περίμενα καιρό. Και βεβαίως έχω γυρίσματα με το Joy για την ενότητα “CityLife”.

Πηγή: Yes I do

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved