Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν ήμουν από τα κορίτσια που είχαν την άνεση με τον φακό από την πρώτη στιγμή
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Δεν ήμουν από τα κορίτσια που είχαν την άνεση με τον φακό από την πρώτη στιγμή

Η Κατερίνα Παπουτσάκη σε συνέντευξή της μίλησε για τα προτερήματά της και εξομολογήθηκε αν βλέπει τον εαυτό της στη τηλεόραση για να εντοπίσει τυχόν λάθη.

«Νομίζω ότι το μεγαλύτερο προτέρημα μου είναι το ότι είμαι easy going, μου αρέσει τρομερά πολύ το επάγγελμα μου και επίσης, όταν αναλαμβάνω κάτι, παθιάζομαι πολύ με αυτό που καταπιάνομαι. Δεν κάνω εκπτώσεις και είμαι πολύ εργατική. Και δεν είμαι ανταγωνιστική».

Τώρα στα 37 σου, καθώς κοιτάζεις πίσω, τότε που ήσουν 19 στην πρώτη σου δουλειά, ποια είναι η μεγαλύτερη διαφορά που εντοπίζεις στην Κατερίνα του τότε και ποια η μεγαλύτερη ομοιότητα;

«Στην αρχή, ιδιαίτερα με την τηλεόραση, ήμουν αρκετά ψαρωμένη. Έτρεμε το φυλλοκάρδι μου στο "3, 2,1, πάμε!". Με έπιανε τρέμουλο, αλλά ευτυχώς δεν φαινόταν, πιστεύω. Ήμουν τρομερά φοβισμένη και μαγκωμένη. Δεν ήμουν από τα κορίτσια που είχαν αυτή τη φοβερή άνεση με την κάμερα από την πρώτη στιγμή. Αυτό το κέρδισα με τον καιρό. Εκείνο που δεν έχει αλλάξει είναι ο χαρακτήρας μου. Ακόμα και τώρα έχω ενθουσιασμό, λες και είμαι "πρωτάκι" στο σχολείο. Το ψάρωμα θα το έχω πάντα, απλά πλέον ξέρω πώς να το ξεπερνάω με συνοπτικές διαδικασίες. Έχω τρακ και αγωνία σε κάθε νέα δουλειά. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη γίνεται και το ψάχνω όσο μπορώ. Δεν θεωρώ τίποτα δεδομένο και ότι λόγω εμπειρίας το 'χω».

Είσαι μία από τους ηθοποιούς που βλέπουν ξανά και ξανά τον εαυτό τους στην οθόνη για να διορθώνουν τα λάθη τους;

«Ντρέπομαι πάντα, ακόμα και τώρα. Το “Your face sounds familiar” που είναι κάτι εντελώς καινούριο σε σχέση με τη δουλειά που έχω κάνει μέχρι τώρα, δεν το βλέπω για να μη χάσω τον αυθορμητισμό μου. Δεν έχω δει τίποτα από την αρχή της σεζόν, γιατί αυτό είναι μια δουλειά που απαιτεί την προσωπικότητα μου και όχι το υποκριτικό μου ταλέντο. Το κάνω επίτηδες, γιατί θέλω να μην είμαι επιτηδευμένη, να είμαι ο εαυτός μου. Δεν θέλω να αρχίσω να αυτολογοκρίνομαι, γιατί στην προσπάθεια να διορθώσω τα λάθη μου μπορεί να χαθεί ο αυθορμητισμός, που είναι και το ζητούμενο στο σόου», δήλωσε στο instyle.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved