Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν είμαστε, ούτε η Σίσσυ ούτε εγώ, άνθρωποι που θα πουν όχι ποτέ ή πάντα"
Showbiz

Θοδωρής Μαραντίνης: «Δεν είμαστε, ούτε η Σίσσυ ούτε εγώ, άνθρωποι που θα πουν όχι ποτέ ή πάντα"

Η σύζυγος του, Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται κοντά του. Ποιες τηλεοπτικές συμβουλές του έδωσε;

«Σίγουρα με βοήθησε πολύ. Είδαμε μαζί πολλά επεισόδια των ξένων «X Factor» και παρατηρούσαμε λίγο πώς λειτουργούν, τι είναι ωραίο στην κάμερα, πώς γίνεται η κριτική ώστε να μπούμε λίγο στη λογική πώς λειτουργεί ο όλος διαγωνισμός και καλλιτεχνικά τι κάνουν σε αντίστοιχες περιπτώσεις. Αυτό με βοήθησε πάρα πολύ και από εκεί και πέρα με συμβουλεύει και για πολλά μικροπράγματα τα οποία μπορούν να αφορούν από το ντύσιμο μέχρι και το πώς κάθομαι»


Αν κάποια στιγμή ερχόταν μια πρόταση που αφορούσε τηλεοπτική συνεργασία τους; «Αυτό είναι πολύ γενικό. Σε ένα γενικό πλαίσιο λοιπόν μπορώ να σου πω ότι ναι, αν ήταν κάτι που μας άρεσε και στους δύο και χρονικά μπορούσε να γίνει και είχε ενδιαφέρον και για τους δύο, γιατί όχι; Δεν είμαστε, ούτε η Σίσσυ ούτε εγώ, άνθρωποι απόλυτοι που θα πουν «όχι ποτέ» ή «πάντα», λέει στο Τηλεκοντρόλ.


Αν συνεχιστεί δεύτερη σεζόν το «X Factor» θα ήθελε να είναι μέρος του; «Ναι εάν οι συνθήκες και οι συνεργάτες είναι σε ένα αντίστοιχο επίπεδο όπως είναι φέτος, εννοείται με μεγάλη χαρά μου. Είναι πολύ ευχάριστη εμπειρία».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved