Κατερίνα Παπουτσάκη: «Η σχέση, στη δική μας περίπτωση, διαμορφώθηκε μέσα από το παιδί»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Η σχέση, στη δική μας περίπτωση, διαμορφώθηκε μέσα από το παιδί»

Για το αν άλλαξε η σχέση με το σύζυγο της όταν ήρθε το παιδί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Η σχέση, στη δική μας περίπτωση, διαμορφώθηκε μέσα από το παιδί. Παντρευτήκαμε αμέσως. Ήμασταν μαζί τέσσερις μήνες όταν έμεινα έγκυος. Έτσι, η σχέση μας διαμορφώθηκε με τη συνθήκη του παιδιού. Δεν μπορώ να σου πω ότι έχει αλλάξει κάτι. Όταν έχεις παιδί, δεν μπορείς να είσαι χαλαρός και έχεις άγχος να είσαι πάντα εκεί για το παιδί σου. Επειδή, όμως, με τον Παναγιώτη έχουμε ουσιαστική επαφή και πάντα προσπαθούμε και οι δύο για τη σχέση μας, όλα πάνε υπέροχα» απαντά στο Instyle.


Η μεγαλύτερη πολυτέλεια που επιτρέπει στον εαυτό της είναι ο ύπνος, γιατί της έχει λείψει και γιατί τον αγαπά, ενώ προσπαθεί να έχει προσωπική ζωή ακόμα κι αν η ανατροφή του γιου της καταλαμβάνει το μεγαλύτερο κομμάτι της ημέρας της.

«Προφανώς γίνεται πιο δύσκολο το να έχεις χρόνο για σένα, όταν δεν έχεις βοήθεια στην ανατροφή του παιδιού σου, αλλά στη δική μας περίπτωση -που υπάρχει βοήθεια και δεν την αξιοποιώ, γιατί θέλω να μεγαλώνω εγώ το παιδί μου υπάρχει προσωπική ζωή που θα μπορούσε να είναι και ακόμα μεγαλύτερη σε διάρκεια. Είναι σημαντικό να έχεις μια πολύ υγιή σχέση με τον εαυτό σου και με το σύντροφο σου. Για να είσαι καλή μητέρα, πρέπει να είσαι καλά ως μονάδα, ως ζευγάρι και ως μητέρα. Είναι τρία πράγματα που πρέπει να δουλεύονται ταυτόχρονα. Αν κάτι δεν πηγαίνει καλά, αυτό επιδρά στις άλλες ιδιότητες. Είναι μια αλυσιδωτή σχέση. Κάθε κρίκος πρέπει να δουλεύεται και ξεχωριστά και σαν αλυσίδα» καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved