Γιώργος Καραμίχος: «Θέλει πολλή ψυχραιμία και «γείωση» να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στην αποτυχία»
Showbiz

Γιώργος Καραμίχος: «Θέλει πολλή ψυχραιμία και «γείωση» να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στην αποτυχία»

Τι ήταν αυτό που ώθησε τον Γιώργο Καραμίχο να κυνηγήσει μια καριέρα στο εξωτερικό;

«Προέκυψε, θα έλεγα. Το 2012 πήγα στην Αμερική με υποτροφία ΐ στη σχολή της Στέλλας Άντλερ. Μετά από λίγο καιρό μου πρότειναν να διδάξω τη δική μου τεχνική, εφαρμοσμένη στο αρχαιοελληνικό δράμα, και το ένα έφερε το άλλο. Τώρα, ο χρόνος μου μοιράζεται ανάμεσα σε Αμερική και Ευρώπη»


Υπήρξαν άνθρωποι που τον βοήθησαν; «Ναι, φυσικά. Πάντα υπάρχουν άγγελοι γύρω μας που βοηθούν, είτε μεταφέροντας ένα απλό μήνυμα είτε υλικά»


Πώς είναι η ζωή στο Λος Άντζελες; «Ο καιρός είναι υπέροχος όλο το χρόνο κι αυτό κάνει τους περισσότερους ανθρώπους εύχαρεις. Είναι ωραίο να βλέπεις τον κόσμο να χαμογελά γύρω σου. Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει και πολλή τρέλα. Όταν οι άνθρωποι προσκολλώνται στα όνειρα και όταν τα όνειρα αυτά για κάποιο λόγο δεν πραγματοποιούνται, οι ίδιοι οι άνθρωποι «σακατεύονται», θέλει πολλή ψυχραιμία και «γείωση» να μπορέσεις να αντεπεξέλθεις στην αποτυχία. Επίσης, σε πολλούς τομείς υπάρχει κοινή λογική, κάτι που απουσιάζει δυστυχώς από τη χώρα μας, ιδιαίτερα στο δημόσιο τομέα. Σε άλλους τομείς, απλώς οφείλεις να εκπαιδευτείς σε μια καινούργια κοινωνική αλλά και συμπεριφοράς δομή», λέει στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved