Ευαγγελία Αραβανή: «Μου έχει τύχει να με ζηλεύουν φίλες μου»
Showbiz

Ευαγγελία Αραβανή: «Μου έχει τύχει να με ζηλεύουν φίλες μου»

Για τα κολακευτικά σχόλια που έχει δεχτεί αλλά και για τη ζήλια που έχει εισπράξει από το φιλικό της περιβάλλον –κυρίως από γυναίκες- μιλάει η Ευαγγελία Αραβανή η οποία αποκαλύπτει πως δεν μπαίνει στη διαδικασία να κοντράρεται εύκολα...

Κοντράρεσαι εύκολα;

Καθόλου. Πραγµατικά, δεν έµπαινα ποτέ σε αυτή τη διαδικασία, όσες φορές και µπορεί να έτυχε να «ανοιχτεί» µια κόντρα. ∆εν µπαίνω ποτέ στη διαδικασία να τη συνεχίσω, γιατί πιστεύω ότι όσο πιο πολύ τραβάς κάτι από τα µαλλιά, τόσο χειρότερο το κάνεις.

Πώς αντιδράς όταν διαβάζεις τίτλους όπως «Η σέξι Ευαγγελία»;

∆εν µε ενοχλεί, αν και θεωρώ ότι δεν είµαι και από τα πιο σέξι κορίτσια. Νοµίζω ότι δεν το εκπέµπω πάρα πολύ, ακόµη και µία πιο σέξι εµφάνιση να κάνω. Θεωρώ πως ένας άνδρας δεν θα πει για εµένα το ίδιο σχόλιο, σε σχέση µε µία άλλη κοπέλα που µπορεί να βγάζει κάτι πολύ πιο εκρηκτικό προς τα έξω. Ακόµη και το ίδιο προκλητικό ρούχο να φοράµε. Νοµίζω πως εγώ κάπως το «ηρεµώ».

Ποιο είναι το πιο κολακευτικό σχόλιο που σου έχουν κάνει;

Με τα σχόλια που αφορούν την εξωτερική µου εµφάνιση κουράζοµαι πολλές φορές, δεν µε αγγίζουν πλέον. Εκτιµώ πολύ τα θετικά σχόλια που αποσπώ από το τηλεοπτικό κοινό -αυτή τη στιγµή του «X-Factor»- για την παρουσία µου εκεί. Κολακεύοµαι ιδιαίτερα όταν σχολιάζουν γυναίκες και µου λένε ότι χαίρονται που µε βλέπουν, έτσι χαίροµαι κι εγώ περισσότερο. Σχόλια του τύπου «είσαι άνετη, έξυπνη, γλυκιά». Μου αρέσει πολύ να βλέπουν τι πραγµατικά είµαι και όχι απλώς µια ωραία εικόνα.

Σε ζήλευαν ποτέ οι φίλες σου;

Ναι. Μου έχει τύχει κι αυτό! Ήταν κάτι που µε ενοχλούσε πολύ. Παρόλο που δεν πήγαινα ποτέ προκλητικά ντυµένη ή βαµµένη στο σχολείο -όπως άλλες συµµαθήτριες µου-, για κάποιον λόγο προκαλούσα. Έβλεπα συνεχώς ότι υπήρχαν σχόλια από πίσω. Ήµουν πάρα πολύ ήσυχη και ντροπαλή, σε σηµείο να βαριέσαι...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved