Μαρκουλάκης: «∆εν µου αρέσει να λέω καλά λόγια για κάποιον όταν βρίσκεται σε θέση εξουσίας»
Showbiz

Μαρκουλάκης: «∆εν µου αρέσει να λέω καλά λόγια για κάποιον όταν βρίσκεται σε θέση εξουσίας»

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ο οποίος συνεχίζει να εργάζεται αδιάκοπα για το ελληνικό θέατρο μιλάει με τα καλύτερα λόγια για τον Βαγγέλη Θεοδωρόπουλο, καλλιτεχνικό διευθυντή του Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου.

Όταν ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης ερωτάται για εκείνον, λέει χαρακτηριστικά: «∆εν µου αρέσει να λέω καλά λόγια για κάποιον όταν βρίσκεται σε θέση εξουσίας. Όµως µε τον Θεοδωρόπουλο µας συνδέει πράγµατι φιλία πολλών χρόνων. Ήµουν υπέρµαχός του για τη θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Φεστιβάλ και θα συνεχίσω να είµαι, τουλάχιστον µέχρι να δω και το επόµενο πρόγραµµά του. Ξέρω ότι έχει τα τυπικά προσόντα που απαιτεί αυτό το πόστο: είναι εξαιρετικά επικοινωνιακός, καλοπροαίρετος, ευφυής κι αυτά που ξέρει να κάνει θα τα κάνει καλά. Για όσα δεν ξέρει, θα βρει τους κατάλληλους ανθρώπους. Ο λόγος που δεν τον έβαλαν από την αρχή στη θέση αυτή ήταν η δίκαιη, κατά τη γνώµη µου, αντίδραση πολλών καλλιτεχνών -που είναι opinion makers στο θέατρο- στην αποποµπή Λούκου. Έτσι έκαναν τη ρελάνς, βάζοντας ένα πρόσωπο µε το οποίο δεν θα µπορούσαµε να πούµε κουβέντα.
Όµως, δεν κάθισαν να σκεφτούν τα στοιχειώδη. Κι έτσι την πάτησαν... Το να αλλάζουν οι άνθρωποι στα πόστα είναι φυσικό και θεµιτό. Όµως ο τρόπος µε τον οποίο το έκαναν ήταν απαράδεκτος.Όπως και στην περίπτωση Χατζάκη».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved