Στράτος Τζώρτζογλου: «Αυτή την περίοδο πραγματοποιώ ακόμα ένα μεγάλο μου όνειρο»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: «Αυτή την περίοδο πραγματοποιώ ακόμα ένα μεγάλο μου όνειρο»

Η Αμερική ήταν πάντα στα σχέδια του. Μάλιστα, πριν από αρκετό καιρό είχε ταξιδέψει στο Λος Αντζελες, όμως οι προτάσεις από την ελληνική τηλεόραση τον γύρισαν πίσω.

«Όταν ήμουν 22 χρόνων, ο Ελία Καζάν μου είχε πει πως ήμουν μεγάλος για την Αμερική και πως θα έπρεπε ήδη να είχα πάει. Εγώ τότε είχα ανάγκη να μείνω κοντά στην οικογένεια μου και δεν τον άκουσα», δηλώνει.

Η πορεία του Στράτου Τζώρτζογλου είναι μεγάλη και οι γνωριμίες του με σημαντικούς ανθρώπους της Τέχνης πολλές. Αυτές ήταν και το εισιτήριο που του άνοιξε τις πόρτες στη Νέα Υόρκη. Η συνάντηση του με τον Κάρολο Κουν ήταν σημαδιακή. Ένα λαϊκό αγόρι από τον Πειραιά, με ομορφιά βγαλμένη από πίνακα. Ο Κουν τον εμπιστεύθηκε τότε, διακρίνοντας ίσως ένα ακατέργαστο υποκριτικό ταλέντο, που θα μπορούσε να οδηγήσει κάπου. Ο ηθοποιός εισήχθη στη Σχολή του θεάτρου Τέχνης, και μάλιστα με υποτροφία. Έτσι ξεκίνησαν όλα.

«Αυτή την περίοδο πραγματοποιώ ακόμα ένα μεγάλο μου όνειρο. Με έχουν κάνει ήδη ισόβιο μέλος ως παρατηρητή, επειδή είχα κάνει σημαντικές δουλειές με τον Μιχάλη Κακογιάννη και τον Ελία Καζάν. Όμως, θα δώσω εξετάσεις για να γίνω μέλος. Είναι κάτι που το θέλω πολύ», παραδέχεται.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved