Πάνος Μουζουράκης: «Δεν είμαι μόνο υπερχαρούμενος ή καταθλιπτικός»
Showbiz

Πάνος Μουζουράκης: «Δεν είμαι μόνο υπερχαρούμενος ή καταθλιπτικός»

Ο Πάνος Μουζουράκης είναι μια κατηγορία από μόνος του. Άλλωστε πόσο εύκολο είναι να κατατάξεις έναν καλλιτέχνη που τραγουδάει, γράφει κομμάτια, παίζει στο θέατρο, σε αρχαίες κωμωδίες, σε τηλεοπτικά σίριαλ και δανείζει τη φωνή του σε ήρωες animation;

«Αν ο κόσμος δεν μπορεί να με κατατάξει κάπου, αυτό νομίζω ότι οφείλεται στις πολύ κακές μου μιμητικές ικανότητες. Στο γεγονός ότι προσπαθούσα να τραγουδήσω σαν τον Σιδηρόπουλο και δεν τα κατάφερα», λέει με χιούμορ.

«Ίσως να οφείλεται και στο γεγονός ότι πάντα προσπαθούσα να τα κάνω όλα μαζί. Θα μου πεις, υπάρχει ο Τζίμης Πανούσης που χρησιμοποιεί την πρόζα μέσα στα τραγούδια του, ο μεγάλος δάσκαλος Γιάννης Ζουγανέλης, ο Διονύσης Σαββόπουλος που συνδυάζει τη θεατρικότητα με τη μουσική. Βέβαια δεν μπορώ να συγκριθώ με αυτούς τους ανθρώπους. Γιατί μιλάμε για ιερά τέρατα της εγχώριας σκηνής. Θέλω να καταλήξω, ότι ούτε αυτούς τους ανθρώπους δεν μπορείς να κατατάξεις στο μυαλό σου».

Θεωρεί ότι βγάζει κανείς εύκολα άκρη μαζί του; «Ανάλογα. Κοίτα, ποτέ δεν ήταν συγκεκριμένο το πακέτο μου. Ακόμα και τα άλμπουμ μου είναι πολύ διαφορετικά μεταξύ τους. Μπορεί σε μια δουλειά να έχω ένα σατιρικό κομμάτι και ένα άλλο που να κόβεις φλέβες. Έτσι είμαι και ως άνθρωπος. Δεν είμαι μόνο υπερχαρούμενος ή καταθλιπτικός. Δεν είμαι μονοδιάστατος», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved