Έφη Σαρρή: Ήταν και δύσκολο και σοκαριστικό να φύγω ξαφνικά από τα φώτα
Showbiz

Έφη Σαρρή: Ήταν και δύσκολο και σοκαριστικό να φύγω ξαφνικά από τα φώτα

Από τα 17 της, οπότε και ξεκίνησε να τραγουδά επαγγελματικά, μέχρι πριν από μία πενταετία περίπου, όταν δηλαδή αποφάσισε να διατηρεί περιστασιακή σχέση με τη μουσική και τη δημοσιότητα, τα είδε όλα και τα έκανε όλα η Εφη Σαρρή;

«Νομίζω ότι πλέον τα έχω απομυθοποιήσει όλα. Η αλήθεια είναι πως κανείς τραγουδιστής δεν θέλει να σταματήσει τη δουλειά του. Είναι όμως επίσης αλήθεια πως με το πέρασμα του χρόνου η εικόνα βαραίνει, δεν μπορείς να την υποστηρίξεις εύκολα. Και από την άλλη, η έκθεση παραμένει ίδια. Τα σκεφτόμουν καιρό αυτά. Ήρθε η κρίση και κάπως επίσπευσε την απόφασή μου να απομακρυνθώ από το προσκήνιο. Δεν ήθελα να ζήσω την ντεκαντάνς», λέει στο Πρώτο Θέμα και καταλήγει:

«Ναι, ήταν και δύσκολο και σοκαριστικό να φύγω ξαφνικά από τα φώτα, να σταματήσω. Ήθελα όμως να διατηρήσω την αξιοπρέπειά μου. Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί καλλιτέχνες που το αποφασίζουν και το πράττουν, ίσως γι’ αυτό να φαίνεται περίεργο. Στο εξωτερικό συμβαίνει κατά κόρον. Πάρε, για παράδειγμα, την Τίνα Τέρνερ. Προς Θεού, δεν πάω να συγκριθώ μαζί της, δίνω απλώς το παράδειγμα μιας κορυφαίας τραγουδίστριας. Δεν μπορούσα και δεν ήθελα να είμαι μια ζωή ξανθιά, μια ζωή σέξι, μια ζωή λαμπερή, μια ζωή με πλαστικές επεμβάσεις. Δεν ήθελα να γίνω δούλος της εικόνας μου», τονίζει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved