Έγγραφο – «φωτιά» για τον Κουμανταρέα
Showbiz

Έγγραφο – «φωτιά» για τον Κουμανταρέα

Ένταση πυροδότησε χθες στη δίκη των δύο Ρουμάνων που κατηγορούνται ότι έκοψαν βίαια το νήμα της ζωής του Μένη Κουμανταρέα ένα έγγραφο «φωτιά» που παρουσίασε στο δικαστήριο ο εξ αγχιστείας ανιψιός του.

Όπως διαπιστώθηκε, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Μεϊμάρη για λογαριασμό καθημερινής εφημερίδας, ο συγγραφέας είχε βγάλει 4.000 ευρώ από τον τραπεζικό λογαριασμό του, ακριβώς μία μέρα προτού βρεθεί δολοφονημένος στο σπίτι του στην Κυψέλη!

Η χθεσινή συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών, όπου εκδικάζεται εδώ και έναν μήνα η πολύκροτη υπόθεση, σημαδεύτηκε από αποκαλύψεις αλλά και ανεβασμένους τόνους. Το έγγραφο, που φέρεται ότι πιστοποιεί ανάληψη πολλών χρημάτων, επικαλέστηκε ο σύζυγος της ανιψιάς του Μένη Κουμανταρέα, που ήταν ο πρώτος ο οποίος αντίκρισε τον πεζογράφο νεκρό στο κρεβάτι του το βράδυ της 5ης προς 6η Δεκεμβρίου 2014.


Όπως εξήγησε ο μάρτυρας στη συμπληρωματική κατάθεσή του, το έγγραφο έφτασε στα χέρια του από την αδελφή της πεθεράς του, η οποία απευθύνθηκε ως συνδικαιούχος σε δύο τραπεζικά υποκαταστήματα στα οποία διατηρούσε λογαριασμό ο αδελφός της. Έτσι, από το ένα εξασφάλισε το συγκεκριμένο χαρτί, στο οποίο αποκαλύπτεται ότι ο 83χρονος είχε σηκώσει το ποσό των 4.000 ευρώ την παραμονή της δολοφονίας του.

Η αποκάλυψη αυτή ενισχύει τον ισχυρισμό του μάρτυρα ότι σκότωσαν τον θείο του για τα λεφτά, αφού, όπως έχει καταθέσει, δεν αποκλείεται να ήξεραν ότι φύλαγε χρήματα μέσα στο διαμέρισμα. Πάντως, το νέο θρίλερ με τα χρήματα του Μένη Κουμανταρέα προκάλεσε την αντίδραση των συνηγόρων των δύο κατηγορουμένων, που κατέθεσαν αίτημα να κληθεί στο δικαστήριο η αδελφή του συγγραφέα και ζήτησαν τα πλήρη στοιχεία για τις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved