Γιάννης Κρητικός: «Δεν ανταγωνίστηκα κανέναν»
Showbiz

Γιάννης Κρητικός: «Δεν ανταγωνίστηκα κανέναν»

Ο Γιάννης Κρητικός ήταν ο μεγάλος νικητής του YFSF. Για ποιο λόγο επέλεξε τον Νίκο Ξυλούρη για την τελευταία του εμφάνιση; 

«Ήταν μια δύσκολη απόφαση, ήταν ένα ρίσκο μεγάλο. Είναι πολύ δύσκολο να κουβαλάς τέτοιους ανθρώπους πάνω σου, είτε ως μεταμφίεση είτε ως φωνή είτε ως νοοτροπία. Το επέλεξα μόνο και μόνο επειδή είναι ένας άνθρωπος από τον τόπο μου, είναι ο «Αρχάγγελος της Κρήτης μας», όπως τον λέμε, ένας άνθρωπος που ξεκινώντας από τα Ανώγεια, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, κατόρθωσε να κατακτήσει όλη την Ελλάδα και να αγαπηθεί από όλο τον κόσμο -και αυτό θα έλεγα ήταν μια επιλογή με περισσότερο ρίσκο. Ήξερα ότι θα χρειαζόταν κόπος και θα έπρεπε να προσπαθήσω να το αποδώσω όσο καλύτερα μπορώ, αλλά δεν γνώριζα αν η προσπάθεια μου θα μπορούσε στο τέλος να ανταμειφθεί» τόνισε στο 7 Μέρες TV.

-Η δημοσιότητα ήταν ένα δέλεαρ για τη συμμετοχή σας στο «YFSF».

«Βέβαια, ωστόσο το δύσκολο της υπόθεσης είναι πώς διαχειρίζεσαι όλο αυτό το πράγμα μόνος σου. Είναι όντως πάρα πολύ δύσκολο στη διαχείριση του, δεν περίμενα ότι θα γίνει όλο αυτό και ακόμη και τώρα δεν ξέρω πώς γίνεται να το διαχειριστώ.»

-Όταν μπήκατε στο σόου, περιμένατε ότι θα είστε ο νικητής; Δεδομένου ότι είχατε να ανταγωνιστείτε άτομα με μεγαλύτερη εμπειρία ατό χώρο;

«Δεν ανταγωνίστηκα κανέναν, όλοι ήμασταν συναγωνιστές σ' αυτό το σόου. Ο ανταγωνισμός θα έκανε την εμφάνιση του εφόσον υπήρχε κάποιο χρηματικό έπαθλο ή κάτι τέτοιο, όμως όλο αυτό γινόταν για καλό σκοπό. Δεν πιστεύω και δεν θέλω να πιστεύω ότι κάποιος έβλεπε ανταγωνιστικά όλο αυτό το παιχνίδι. Εγώ ήθελα απλά κάθε εβδομάδα να είμαι ο καλύτερος μου εαυτός, να είμαι όσο πιο καλός μπορώ σε αυτό που γίνεται και να καταφέρω να φέρω εις πέρας κάθε δοκιμασία. Από εκεί και πέρα, δεν το περίμενα όλο αυτό, όχι.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved