Φίλιππος Πλιάτσικας: «Μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου, περνά λίγος χρόνος»
Showbiz

Φίλιππος Πλιάτσικας: «Μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου, περνά λίγος χρόνος»

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας είναι ένα μεγάλο κομμάτι των Πυξ Λαξ, του συγκροτήματος που έκανε μεγάλη επιτυχία στην Ελλάδα και είναι από τα λίγα που το κατάφεραν. Τι γεύση του έχουν αφήσει οι Πυξ Λαξ;

«Πολύ όμορφη, με θετικές αναμνήσεις και ένα τεράστιο αποτύπωμα στο μεγαλύτερο μέχρι τώρα -και χρονικά και συναισθηματικά- κομμάτι της ζωής μου. Ήταν τόσο μεγάλο, που μπορεί πολλές φορές να μην το αντέχαμε κιόλας, πολύ έντονο να το διαχειριστεί κανείς. Αλλά είμαστε εδώ και συνεχίζουμε με τα τραγούδια μας. Δεν υπάρχει λόγος να ρίξω στη φωτιά της λήθης και της λησμονιάς αυτά τα χρόνια» τόνισε στην Αγορά.

-Το 2011 οι Πυξ Λαξ είχαν ενωθεί. Έχετε σκεφτεί να το επαναλάβετε;

«Οχι, αλλά είμαστε και παρορμητικοί τύποι. Δεν θα κολλήσουμε αν το πάρουμε απόφαση. Ήταν, όμως, κάτι το ξεχωριστό, που δεν είναι εύκολο να επαναληφθεί. Μαζεύτηκαν 100.000 στο Ολυμπιακό Στάδιο και 50.000 στο Καυτανζόγλειο, 30.000 κόσμος στην Πάτρα και 30.000 στο Παγκρήτιο, δεν γίνονται εύκολα αυτά τα πράγματα.»

-Υπήρξε στιγμή που καβάλησες το καλάμι και, αν ναι, πώς το διαχειρίστηκες;

«Σίγουρα υπήρξε, αλλά νομίζω ότι δεν το νιώθει κανείς όταν συμβαίνει. Ηταν αναπόφευκτο. Ήμασταν πολύ νέοι και ξαφνικά γύρισε ο κόσμος τούμπα και συνέβησαν πράγματα μαγικά. Μέχρι να βρεις τις ισορροπίες σου, περνά λίγος χρόνος, δεν είναι εύκολο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved