Ζοζεφίν: Οι φήμες για σχέση με εφοπλιστή και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Παππά
Showbiz

Ζοζεφίν: Οι φήμες για σχέση με εφοπλιστή και το ενδεχόμενο επανασύνδεσης με τον Δημήτρη Παππά

Τις φήμες που την θέλουν ερωτευμένη και σε σχέση με τον εφοπλιστή Βασίλη Μιχαήλ, διέψευσε κατηγορηματικά η Ζοζεφίν Βέντελ.

Πριν από λίγες ημέρες, η σέξι τραγουδίστρια και ο γοητευτικός εργένης εντοπίστηκαν από τους φωτογράφους να διασκεδάζουν σε παραλιακό κέντρο και αμέσως φούντωσαν οι φήμες για τη γέννηση ενός ειδυλλίου. Η Ζόζεφιν βάζει για πρώτη φορά τα πράγματα στη θέση τους και δηλώνει στη Freddo: «Είμαστε μόνο φίλοι με τον Βασίλη Μιχαήλ. Είναι αστείο όλο αυτό. Είχα πάει με φίλους και συνεργάτες στην πρεμιέρα του Cabaret Romeo γιατί είναι φίλη μου Demy. Πήγα να χαιρετσω μια φίλη που ήταν στην ίδια παρέα με τον Βασίλη Μιχαήλ, τον οποίο γνωρίζω από 17 ετών».

Και συνεχίζει, ξεκαθαρίζοντας: «Αυτές οι φωτογραφίες δεν σημαίνουν τίποτα. Δεν φιλιέμαι με κάποιον».

Η Ζόζεφιν είδε την προσωπική της ζωή να γίνεται θέμα όταν πριν από λίγο καιρό χώρισε από τον νεαρό επιχειρηματία Δημήτρη Παππά, γιο της Χριστίνα Παππά. Όπως λέει στην εφημερίδα μετά τον χωρισμό θέλει χρόνο για τον εαυτό της. «Είμαι ήρεμη, είμαι καλά και... μόνη σαν το λεμόνι. Δεν θέλω να ερωτευτώ ακόμα. Πέρασα πολύ γεμάτα και θέλω λίγο χρόνο για τον εαυτό μου. Είμαι νέο κορίτσι και θέλω να ζήσω τη ζωή μου τώρα».

Τι απαντά όμως στο ενδεχόμενο να τα ξαναβρεί με τον Δημήτρη Παππά; «Δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Άλλωστε έχει προχωρήσει στη ζωή του. Του εύχομαι τα καλύτερα μέσα από την καρδιά μου».

Η Ζόζεφιν μάλιστα αποκαλύπτει ότι μπορεί να χώρισε, αλλά μιλάει σχεδόν κάθε μέρα με τη μητέρα του πρώην της! «Με τη Χριστίνα (Παππά) οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές, μιλάμε κάθε μέρα στο τηλέφωνο, μου δίνει συμβουλές και την ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα. Έμαθα πολλά πράγματα από εκείνη, είναι ένας σημαντικός άνθρωπος για μένα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved