Κρητικός: «Αυτό είναι κονσομασιόν. Είναι εντελώς έξω από τη φύση και τη νοοτροπία μου…»
Showbiz

Κρητικός: «Αυτό είναι κονσομασιόν. Είναι εντελώς έξω από τη φύση και τη νοοτροπία μου…»

Ο Γιάννης Κρητικός ήταν ο μόνος από τους φιναλίστ στο Your Face Sounds Familiar που δεν εμφανίστηκε στο πρωινό του ΑΝΤ1. 

«Είχα πάθει δηλητηρίαση, τροφική δηλητηρίαση από κάτι που έφαγα παραγγέλνοντας απ' έξω. Ζήτησα χίλια συγνώμη, αλλά δεν μπορούσα να πάω» είπε στην Freddo.

-Στο παρελθόν είχες πει ότι έχασες δουλειά επειδή δεν δέχτηκες την απαίτηση του ιδιοκτήτη να χαιρετήσεις το κοινό. Πώς χειρίζεσαι ανάλογες απαιτήσεις δισκογραφικών ή τηλεοπτικών σταθμών; Θα πήγαινες, π.χ., σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή μόνο και μόνο επειδή το απαιτεί η εταιρεία σου ή ο σταθμός;

«Αν πρόκειται για μια εκπομπή που δεν έχει να κάνει με τη δουλειά μου, αν θεωρώ ότι είμαι εντελώς εκτός της θεματολογίας της, νομίζω πως δεν θα πήγαινα.»

-Σε ρωτάω γιατί διάβασα τη δήλωση σου ότι στο παρελθόν είχες απολυθεί επειδή δεν δέχτηκες την απαίτηση του εργοδότη σου να κατεβαίνεις και να χαιρετάς τους πελάτες.

«Γράφτηκε ότι δεν μ' αρέσει να κάνω δημόσιες σχέσεις, αλλά δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Γνωρίζω ότι οι δημόσιες σχέσεις είναι μέρος της δουλειάς μου. Αναφερόμουν στα πρώτα βήματα μου, σε ένα μικρό μαγαζί μιας άλλης, παλιάς, λαϊκής νοοτροπίας, που ήθελε τους τραγουδιστές να κάνουν παρέα στους πελάτες. Αυτό είναι κονσομασιόν. Είναι εντελώς έξω από τη φύση και τη νοοτροπία μου. Δεν το έκανα τότε, δεν το κάνω τώρα, δεν θα το κάνω ποτέ.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved