Δημήτρης Πιατάς: «Ξόδεψα περισσότερα από ό,τι είχε η τσέπη μου»
Showbiz

Δημήτρης Πιατάς: «Ξόδεψα περισσότερα από ό,τι είχε η τσέπη μου»

Για το έργο που στάθηκε αφορμή να πάρει την απόφαση να γίνει θιασάρχης αλλά και για τον λόγο που αυτή του η απόφαση του κόστισε, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Πιατάς.

Η μεγάλη σας επιτυχία ήταν το έργο «Λα νόνα» (1997), το οποίο παρακολούθησε μέχρι και ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.
«Αυτή η γιαγιά από την Αργεντινή που τρώει τους πάντες και τα πάντα, ακόμη και την οικογένειά της, χωρίς να μπορεί να τιθασεύσει την πείνα και την απληστία της, μας θυμίζει πολλά. Το «Λα νόνα» είναι τόσο φρέσκο έργο, σαν να έχει γραφτεί σήμερα»

Τότε αποφασίσατε να γίνετε θιασάρχης;
«Ναι. Τη δεκαετία του '90 ανέβαζα δικές μου παραγωγές, όπως «Ο καλός στρατιώτης Σβέικ», και γινόταν χαμός. Η μία επιτυχία ερχόταν μετά την άλλη. Τότε αποφασίζω να κάνω ένα παιδικό μου όνειρο πραγματικότητα: Ανέβασα τον «Μικρό ήρωα» (2001) στον Λυκαβηττό με 17 ηθοποιούς. Υποδυόμουν τον Σπίθα, όμως αποδείχτηκε πως όταν πήρα τα δικαιώματα υπέγραψα την καταδίκη μου. Είναι ευχής έργον που έσωσα το σπίτι μου.

Ξόδεψα περισσότερα από ό,τι είχε η τσέπη μου. Ηταν μια προσωπική μου επιλογή, που στοίχισε και στην οικογένειά μου, καθώς έφτασα στο μηδέν και μετά, για να σηκωθώ, έκανα τεράστιο αγώνα με μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Αλλά πάτησα ξανά στα πόδια μου, έπαιζα συνεχώς στο θέατρο μέχρι να ορθοποδήσω», αποκαλύπτει ο ηθοποιός σε καθημερινή εφημερίδα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved