Πάνια-Καρβέλας: Η ένταση, η δύσκολη συνεννόηση και ο ρόλος της Βίσση
Showbiz

Πάνια-Καρβέλας: Η ένταση, η δύσκολη συνεννόηση και ο ρόλος της Βίσση

Ο χωρισμός ποτέ δεν είναι εύκολος. Ειδικά όταν στην μέση υπάρχει ένα παιδί. Η ένταση ανάμεσα στην Αννίτα Πάνια και τον Νίκο Καρβέλα δεν λέει να σταματήσει. 

Η συνεννόηση μεταξύ τους σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Ciao, φαντάζει σχεδόν αδύνατη παρά τις προσπάθειες που έκαναν και οι δυο τους, αλλά και η Άννα Βίσση, η οποία προσπάθησε να κρατήσει ίσες αποστάσεις.

Βασικό θέμα της συζήτησης ήταν τα οικονομικά τους και το μέλλον των περιουσιακών στοιχείων τους, όπως το περίφημο σπίτι στην Καλαμάτα, το οποίο και οι δυο υπεραγαπούν. Αυτό, πάντως, που διεφάνη για μια ακόμη φορά είναι ότι τους δυο τους χωρίζει πολύ μεγάλη απόσταση στο πώς αντιλαμβάνονται την κατάσταση, αλλά και στο που αποδίδει καθένας τους τις ευθύνες για το χωρισμό τους, γεγονός που οδήγησε κάποια στιγμή στο να ανέβουν οι τόνοι, να ειπωθούν σκληρές κουβέντες και να δημιουργηθεί μεγάλη ένταση, την οποία κατάφερε να αποφορτίσει κάπως η Άννα Βίσση, παίρνοντας παράμερα το Νίκο Καρβέλα και ηρεμώντας τον.

Η Άννα Βίσση, ως ψυχραιμότερη, πρότεινε στο πρώην ζευγάρι να χρησιμοποιήσουν αυτό το πολύ μεγάλο κοινό σημείο τους ως αφετηρία για να σκεφτούν και να μπορέσουν σιγά-σιγά να βάλουν στην άκρη τις πίκρες και να επιλύσουν τις διαφορές τους. Όπως φαίνεται κανένας από τους δύο δεν είναι ακόμα έτοιμος να κάνει κάτι τέτοιο και η πίκρα ανάμεσα τους είναι μεγάλη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved