Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μιλάει για τις τρεις Ρωξάνες που πέρασαν από το πλευρό του ως Συρανό!
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Μιλάει για τις τρεις Ρωξάνες που πέρασαν από το πλευρό του ως Συρανό!

Για τον ρόλο του Συρανό ντε Μπερζεράκ που ενσαρκώνει και πάλι μιλάει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος βέβαια αναφέρεται με πολλή χαρά και στις τρεις παρτενέρ που πέρασαν από το πλευρό του ως Ρωξάνες, αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη, αργότερα η Τάνια Τρύπη και τώρα η Δήμητρα Ματσούκα....

Ο Συρανό είναι ένας ρόλος που αγαπάς...

Ήταν όνειρο ζωής για μένα ο Συρανό και το ότι τον υποδύομαι με σκηνοθέτη τον αιρετικό και εμπνευσμένο Γιάννη Κακλέα είναι ένα απ’ τα ωραιότερα δώρα που έχω λάβει στην καριέρα μου. Είναι σπουδαίος ρόλος! Ενσαρκώνω με πάθος τον εκκεντρικό ήρωα του Ροστάν, με τη διάσημη μύτη και την πολυσχιδή προσωπικότητα, έναν ξεχωριστό, πολυτάλαντο άνθρωπο, τρυφερό, αστείο, ποιητή και δεινό ξιφομάχο και κατ’ εξοχήν τραγικό πρόσωπο, που παραδέχεται τον μεγάλο του έρωτα για την εξαδέλφη του Ρωξάνη μόνο λίγο προτού ξεψυχήσει! Δεν χορταίνω να «γίνομαι» αυτός κάθε φορά, να «ταξιδεύω» μαζί του, να ζω όσα ακριβά έζησε εκείνος, να πυρπολούμαι από το πάθος του, να υμνώ μέσω αυτού τον μεγάλο έρωτα και την αξία της φιλίας και της αυτοθυσίας. Είναι σπουδαίος ο ρόλος και τόσο σημαντικό το έργο που προσφέρει γέλιο αλλά και βαθύτατη συγκίνηση. Αυτό μετρά για εμάς: όχι μόνο να ψυχαγωγούμε το κοινό, αλλά και να του προσφέρουμε μέσα από το έργο μηνύματα για την αγάπη, τις αξίες της ζωής... Αυτός είναι ο ρόλος της τέχνης.

Φέτος έχεις παρτενέρ σου τη Δήμητρα Ματσούκα στον ρόλο της Ρωξάνης, τον οποίο υποδύθηκαν πλάι σου στα προηγούμενα ανεβάσματα του έργου η Σμαράγδα Καρύδη και η Τάνια Τρύπη.

Και οι τρεις είναι υπέροχες! Ταλαντούχες, χαρισματικές και καίριες! Απόλαυσα το «πάντρεμά» μου με τη Σμαράγδα, μετά «πέρασα» στην ιδιαίτερη Τάνια και τώρα χαίρομαι τη σκηνική συνάντησή μου με τη Δήμητρα. Εντυπωσιακό πλάσμα, δουλευταρού, με χιούμορ, αυτοσαρκασμό και αγάπη στο αντικείμενό της. Είναι και παιδί και γυναίκα και βαμπ και ό,τι θέλει!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved