Βασίλης Χαραλαμπόπουλος:  «Δεν σνομπάρω την τηλεόραση. Της οφείλω πολλά»
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: «Δεν σνομπάρω την τηλεόραση. Της οφείλω πολλά»

Παρ’ όλο που στο ευρύ κοινό έγινε γνωστός μέσα από την τηλεόραση, ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος εξακολουθεί να απέχει από τη μικρή οθόνη.

Ο ίδιος εξηγεί τους λόγους: «Δεν έχει έρθει κάποια πρόταση που να με έχει κεντρίσει και ιντριγκάρει για να γυρίσω σε αυτή! Πρόσεξε: δεν τη σνομπάρω. Της οφείλω πολλά και κυρίως ότι με έκανε γνωστό στο πλατύτερο κοινό και μου άνοιξε πόρτες. Αλλά για να κάνω ξανά τηλεόραση, θέλω να είναι κάτι ιδιαίτερο, όπως ήταν η σειρά «10» της Πηγής Δημητρακοπούλου».

Σε κριτική επιτροπή τάλεντ σόου θα πήγαινες;

Όχι... Δεν είναι κάτι που με κεντρίζει. Δεν κατακρίνω όσους το κάνουν -μην παρεξηγηθώ. Και ο Σταμάτης Φασουλής και ο Πέτρος Φιλιππίδης που το έκαναν, ήταν εξαιρετικοί και απολαυστικότατοι στο νέο τους στοίχημα. Απλώς όταν δεν έχω έναν ρόλο, δεν νιώθω άνετα να είμαι στην τηλεόραση, ούτε καν σαν καλεσμένος σε εκπομπές όπως αυτή που κάνει τέλεια η Σμαράγδα Καρύδη. Ντρέπομαι να παίζω παιχνίδια στην τηλεόραση.

Ακούστηκε το όνομά σου για τη νέα, ατιτλοφόρητη ακόμα σειρά που έχει στα σκαριά ο Λευτέρης Παπαπέτρου.

Στον εμπνευσμένο Λευτέρη χρωστάω πολλά, μιας και με εμπιστεύτηκε απ’ τα «Εγκλήματα» ακόμα, για να μου δώσει μετά πρώτο ρόλο στο «Είσαι το ταίρι μου». Η φήμη που έπαιξε όμως δεν ισχύει. Μακάρι να ίσχυε... Εκεί θα έλεγα «ναι» χωρίς άλλη σκέψη. Του εύχομαι να πάνε όλα τέλεια με την τέλεια ομάδα που φτιάχνει με τη Μαρία Καβογιάννη, τη Ζέτα Μακρυπούλια, τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Παντελή Καναράκη κλπ. Θα γελάσουμε πολύ...

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved