Showbiz

Βισκαδουράκης: «Προτιμώ να ρίξω μπουνιές, παρά να το αποσιωπήσω και να τρυπήσει το στομάχι μου»

Gossip-tv Team

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Με το καλημέρα» και αναφέρθηκε αν θα συμμετείχε στο Dancing with the stars και αν έχει πει πως δεν θα συνεργαστεί με κάποιον και να μην το τήρησε!

Για το σόου είπε: «Πήγα στο show αυτό, χόρεψα, ήταν πάρα πολύ δύσκολο, κουράστηκα. Δεν ξέρω αν θα το ξανάκανα. Αλλιώς τα φυλλομετράς όσο μεγαλώνεις. Το έκανα μια φορά. Δεν χρειάζονται πολλές υπερβολές, αλλά ποτέ μη λες ποτέ. Δεν ξέρω. Νομίζω ότι η τηλεόραση θα βρει τα βήματα της. Τα έχει χάσει είναι η αλήθεια. Απλώς τα έχει χάσει γιατί δεν υπάρχει διαφήμιση λέει, δεν υπάρχουν παραγωγοί, υπάρχει μια στενότητα, υπάρχει αυτό το αβέβαιο με τις άδειες. Κι αυτό το μαύρο πέπλο πέφτει σε όλους.»
Έχει πει ποτέ ότι δεν θέλει να συνεργαστεί ξανά με κάποιον; Τόνισε: «Το έχω πει στο θέατρο και ξανασυνεργάστηκα και είχα καλή συνεργασία. Το λάθος ήταν, από την πλευρά μου θα πω πάντα, ότι πρέπει να τα λες από την αρχή. Γιατί πολλές φορές δεν εκδηλώνουμε και τα συναισθήματα μας. Ωραίο είναι να σε πιάσω και να σου πω με στεναχώρησες. Αν ο άλλος είναι κ@λ@παίδι μπορεί και να πλακωθώ. Προτιμώ να ρίξω μπουνιές, παρά να το αποσιωπήσω και να τρυπήσει το στομάχι μου. Δεν είμαι εύκολος άνθρωπος. Θα σου την πω αν μου την κάνεις. Γιατί για μένα πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved