Οι Droulias Βrothers τα έκαναν όλα… Ανάσταααα!
Showbiz

Οι Droulias Βrothers τα έκαναν όλα… Ανάσταααα!

Τα δύο αδέρφια προκαλούν χαμό όπου εμφανίζονται.

Τι κι αν δεν είσαι από την Κρήτη; Τι κι αν δεν είσαι νησιώτης; Το νταούλι και η λύρα των Droulias Βrothers σε αναγκάζουν να χορέψεις στους δικούς τους ρυθμούς.
Με καταγωγή από Μύκονο και Κρήτη, ο Κώστας και ο Ηλίας Δρούλιας, φέρνουν «Ε-ΠΑ-ΝΑ-ΣΤΑ-ΣΗ» στη διασκέδαση με ένα πρόγραμμα διαφορετικό από τα συνηθισμένα, γεμάτο κρητικές μαντινάδες και νησιώτικα τραγούδια τα οποία «παντρεύουν» με μοντέρνους ήχους.
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχουν καταφέρει να γίνουν γνωστοί σε όλη την Ελλάδα, αφού όπου πηγαίνουν τα κάνουν όλα «Ανάστα», παρουσιάζοντας ένα ξεχωριστό μουσικό πρόγραμμα, που σε συνδυασμό με την εμφάνισή τους, τους έχει κάνει ήδη περιζήτητους.
Οι Droulias brothers εμφανίστηκαν στο γνωστό παραλιακό club «Atlantis» στην παραλία Τραγάνας και προκάλεσαν πανικό, ξεσηκώνοντας όλο τον κόσμο και αναγκάζοντάς τον να χορεύει πάνω σε μπάρες και τραπέζια.
Οι ξεχωριστοί καλλιτέχνες πραγματοποιούν περιοδεία το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, ενώ κάθε Τετάρτη εμφανίζονται σε γνωστό club της παραλιακής. Τον Αύγουστο θα συνδυάσουν διακοπές και δουλειά στο αγαπημένο τους νησί και τόπο καταγωγής τους - κατά το ήμισυ – τη Μύκονο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved