Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα ήμουν αχάριστος, μιας και έζησα σε μια καλή εποχή της Ελλάδας»
Showbiz

Στράτος Τζώρτζογλου: «Θα ήμουν αχάριστος, μιας και έζησα σε μια καλή εποχή της Ελλάδας»

Για το αν έχει βγάλει χρήματα από αυτήν τη δουλειά που κάνει, αν είναι άνθρωπος του ρίσκου αλλά και για το αν έχει μετανιώσει για πράγματα που έχει κάνει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Έχεις βγάλει χρήματα από αυτήν τη δουλειά; Έχεις κερδίσει;
«Θα ήμουν αχάριστος, μιας και έζησα σε μια καλή εποχή της Ελλάδας. Έβγαλα λεφτά και δημιούργησα κάποια πράγματα. Εδώ και πολύ καιρό, όμως, δεν βγαίνουν λεφτά. Έχω κάνει παραγωγές που έχω βάλει λεφτά. Τα έπαιρνα από την τηλεόραση και τα έβαζα στο θέατρο. Δεν πάνε όλες οι παραστάσεις καλά. Μια να μη σου κάτσει, μπορεί να τα χάσεις όλα»

Είσαι του ρίσκου;
«Από όσα δείχνουν οι πράξεις μου, είμαι. Μου ανεβάζει την αδρεναλίνη. Και η Αμερική ένα τεράστιο ρίσκο είναι. Το πιο μεγάλο ρίσκο, όμως, είναι να σβήσεις το «εγώ» σου. Τα υπόλοιπα ρίσκα, είναι μικρά. Το μεγαλύτερο ρίσκο είναι να αφεθείς στην αγάπη. Να μη φοβάσαι να αγαπήσεις»

Έχεις μετανιώσει για πράγματα που έχεις κάνει;
«Την εποχή που τα έκανα, νόμιζα πως ήταν σωστά. Είναι σαν κάποιον που είχε πάρει Νόμπελ Φυσικής και αυτός το ονόμασε 887. Τον ρώτησαν γιατί το ονόμασε έτσι και απάντησε «Από τις 887 προσπάθειες που έκανα και απέτυχα». Η αποτυχία είναι μέρος του ρίσκου. Μόνο όποιος δεν ρισκάρει δεν έχει αποτυχίες. Αλλά αυτό είναι Θάνατος. Βέβαια έχω κάνει λάθη», λέει στο Χάι.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved