Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου και η ύλη τον ενδιαφέρει»
Showbiz

Γιώργος Γιαννόπουλος: «Αυτή είναι η φύση του ανθρώπου και η ύλη τον ενδιαφέρει»

Στην πολιτική σάτιρα του «Του Κουτρούλη ο γάμος περιοδεύει», ο Γιώργος Γιαννόπουλος υποδύεται έναν πατέρα εντελώς διαφορετικό από τον Βαγγέλη Χαμπέα, που υποδύεται στην κωμική σειρά του Αlpha, «To σόι σου». 

«Κατ' αρχάς θα ήθελα να εξηγήσω πώς έγραψε ο Ραγκαβής το θεατρικό έργο Του Κουτρούλη ο γάμος. Ο Κουτρούλης ήταν ένας ιππότης που είχε λεφτά και ζούσε το 200 στη Μεσσηνία. Ερωτεύτηκε μία γυναίκα παντρεμένη, η οποία χώρισε από τον άντρα της και αμέσως ο Κουτρούλης ζήτησε από τον παπά την άδεια να την παντρευτεί. Δεν τον άφησε, όμως. Έφτασε με το αίτημά του μέχρι τον πατριάρχη, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Κατάφεραν να παντρευτούν όταν πια είχαν γεράσει. Αυτή είναι η πραγματική ιστορία» τόνισε στο Mytv.

- Γιατί οι άνθρωποι κάναμε το χρήμα ρυθμιστικό παράγοντα της ζωής μας και δεν κάναμε άλλες αλήθειες που κουβαλάμε μέσα μας;

«Γιατί αυτή είναι η φύση του ανθρώπου και η ύλη τον ενδιαφέρει, καθώς το μέσον για να κατακτήσει και να αποκτήσει. Αν πάμε πίσω στο χρόνο, η Αθήνα πριν από τον πόλεμο ήταν μία πανέμορφη πόλη που τη διέσχιζαν πολλά ποτάμια. Οι άνθρωποι κατέστρεψαν το φυσικό τοπίο για να αναπτυχθούν οι πόλεις. Σκεφτείτε πόσο ωραία θα ήταν η πόλη αν ακόμη και σήμερα τη διέσχιζαν τα ποτάμια της.»

-Η σειρά Το σόι σου στην οποία πρωταγωνιστείτε, τελείωσε τον 2ο κύκλο της και πάει για τον 3ο. Πώς θα δούμε τον Βαγγέλη Χαμπέα στον 3ο κύκλο;

«Να είναι πιο τρυφερός και πιο αγαπησιάρης, σε σχέση με την οικογένεια του. Είμαι σε βαθμό συγκινητικό ευχαριστημένος που θα πάει και του χρόνου η σειρά, γιατί διαπιστώνω ότι στον κόσμο αρέσουν αυτές οι σειρές που προβάλλουν την αγάπη ανάμεσα στα μέλη της οικογένειας. Όλοι έχουμε την αίσθηση της οικογένειας μέσα μας. Η οικογένεια ειδικά στην Ελλάδα έχει σώσει τον τόπο από καταστροφές και προβλήματα. Η οικογένεια είναι ιερό πράγμα για τον Έλληνα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved