Μπουράκ Οζτσιβίτ: Από μοντέλο ο πιο περιζήτητος ηθοποιός της Τουρκίας
Showbiz

Μπουράκ Οζτσιβίτ: Από μοντέλο ο πιο περιζήτητος ηθοποιός της Τουρκίας

Η είσοδος του Μπουράκ Οζτσιβίτ στη βιομηχανία θεάματος της Τουρκίας έγινε σε σχετικά πολύ μικρή ηλικία εξαιτίας του εντυπωσιακού του παρουσιαστικού που τον οδήγησε γρήγορα μπροστά στον φακό των περιοδικών αλλά και στις πασαρέλες γνωστών σχεδιαστών της γειτονικής χώρας.

Γεννημένος παραμονές Χριστουγέννων του 1984 στην Κωνσταντινούπολη, όταν τελείωσε το λύκειο έδωσε εξετάσεις και πέρασε στο Πανεπιστήμιο του Μαρμαρά όπου και σπούδασε στη Σχολή Καλών Τεχνών φωτογραφία. Παράλληλα αποφάσισε να ασχοληθεί και με το μόντελινγκ, ύστερα από παρότρυνση των φίλων του.

Άλλωστε από την εφηβεία του ήταν εξαιτίας της εμφάνισής του ιδιαίτερα δημοφιλής. Το 2003 πήρε μέρος σε ανδρικό διαγωνισμό ομορφιάς κερδίζοντας τον τίτλο του Καλύτερου Mοντέλου της Τουρκίας. Ακολούθησε συνεργασία με το μεγαλύτερο πρακτορείο μόδας της Πόλης, ενώ το 2005 αποφάσισε να πάρει ξανά μέρος στον ίδιο διαγωνισμό κατακτώντας και πάλι τον πρώτο τίτλο. Θεωρώντας πως πρέπει να δοκιμάσει τις δυνάμεις του σε διεθνές επίπεδο, δήλωσε, συμμετοχή σε παγκόσμιο διαγωνισμό ομορφιάς μετά από παρότρυνση του φίλου του Κενάν Ιμιρζαλίογλου (Εζέλ) και κέρδισε τη δεύτερη θέση στον διαγωνισμό Καλύτερο Ανδρας Μοντέλο στον κόσμο.


Εκεί ξεκίνησαν και οι μεγάλες απολαβές για διαφημιστικά και φωτογραφήσεις, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα πολυεθνική εταιρεία αφρού ξυρίσματος που του προσέφερε 600.000 δολάρια για να είναι το κεντρικό πρόσωπο της διαφημιστικής της καμπάνιας.


Οταν βέβαια πριν από λίγους μήνες ο ίδιος ξύρισε το μουστάκι του για τις ανάγκες του ρόλου στο «Kara Sevda», του στοίχισε αρκετά. «Το είχα για 6 χρόνια. Θέλοντας και μη δένεσαι με αυτό. Τις πρώτες τρεις μέρες ζορίστηκα αρκετά. Δεν μπορούσα να με συνηθίσω».
Γνωρίζοντας πως το μοντέλινγκ έχει ημερομηνία λήξης ο Οζτσιβίτ αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική χρησιμοποιώντας όλες τις προσβάσεις που είχε αποκτήσει στην τηλεόραση και προσπαθώντας σκληρά στην αρχή με πολλές ώρες διαβάσματος και προβών. «Είμαι άλογο κούρσας» δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξή του στην εφημερίδα «Χουριέτ» προσθέτοντας: «Το να καταφέρεις και να εξελιχθείς στον χώρο της υποκριτικής θέλει μεγάλη επιμονή, υπομονή και διαρκή προσπάθεια. Στον δρόμο υπάρχουν χιλιάδες όμορφοι άνθρωποι. Θα κάνεις μια-δυο δουλειές εξαιτίας της ομορφιάς σου, για να γίνεις όμως ηθοποιός χρειάζεται κάτι τελείως διαφορετικό»
Πηγή: Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved