Ραγίζει καρδιές η περιγραφή για τον χαμό του Ηπειρώτη τραγουδιστή: «Ξεψύχησε στα πόδια μου»
Showbiz

Ραγίζει καρδιές η περιγραφή για τον χαμό του Ηπειρώτη τραγουδιστή: «Ξεψύχησε στα πόδια μου»

Η Ήπειρος θρηνεί για το χαμό του δημοτικού τραγουδιστή Χρήστος Σταύρου, ο οποίος ξεψύχησε επάνω στον χορό στον γάμο του γιου του.

Ο επιστήθιος φίλος του, σολίστας του ηπειρώτικου κλαρίνου, Δόκιμος Χαραλάμπους, ήταν μπροστά στο τραγικό συμβάν. Για την ακρίβεια, ο Χρήστος Σταυρου ξεψύχησε μπροστά στα πόδια του. Με δάκρυα στα μάτια ο Δόκιμος Χαραλάμπους περιγράφει στη «Freddo» πώς συνέβη το μοιραίο.

«Ο θρήνος είναι μικρή λέξη. Έφυγε ο άνθρωπος που για 35 χρόνια πορευτήκαμε μαζί. Ήμασταν οικογένεια. Ξεψύχησε στα πόδια μου, την ώρα που χόρευε ένα σημαδιακό τραγούδι του γάμου, ηπειρώτικο, το "Εχω χαρά στο σπίτι μου". Εφυγε από συγκίνηση και χαρά για τον γάμο του γιου του».

Ο Δόκιμος Χαραλάμπους δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει πως σε μια στιγμή χαράς και ευτυχίας ο επιστήθιος φίλος του θα έχανε τη ζωή του. «Έφυγε από χαρά. Είμαι σίγουρος. Έπεσε πάνω στα πόδια μου και πέταξε σαν πουλάκι» λέει κλαίγοντας ο σολίστας.

Όλα συνέβησαν στο Ανω Ζάλογγο Ιωαννίνων, εκεί όπου τελέστηκε και το ιερό μυστήριο. Λίγη ώρα μετά, όλοι οι καλεσμένοι του γάμου βρέθηκαν σε νυχτερινό κέντρο για τη γαμήλια δεξίωση. Ολα κυλούσαν υπέροχα, μέχρι που «ξαφνικά ο Χρήστος ένιωσε αδιαθεσία την ώρα που χόρευε και κατέρρευοε. Νομίζαμε ότι λιποθύμησε» λέει με λυγμούς ο κ. Χαραλάμπους.

Αμέσως ακολούθησαν δραματικές στιγμές με το νιόπαντρο ζευγάρι να προσπαθεί να τον συνεφέρει, αλλά εις μάτην. Το ασθενοφόρο έφτασε άμεσα στο σημείο, ωστόσο το μοιραίο είχε επέλθει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved