Αντώνης Λουδάρος: «Είμαστε στο τσακ να λαλήσουμε…»
Showbiz

Αντώνης Λουδάρος: «Είμαστε στο τσακ να λαλήσουμε…»

Στην  τηλεόραση θα τον παρακολουθήσουμε καθόλου τον Αντώνη Λουδάρο; Έχει προτάσεις;

«Τι γίνεται με την τηλεόραση; Πόσα κανάλια και ποια θα μείνουν, Ποια θα πάρουν άδειες; Γίνονται κάποιες συζητήσει αλλά είναι. όλα στον αέρα...δεν ξέρω. Κάτσε να δούμε, γίνονται συζητήσει με την προϋπόθεση να πάρουνε την άδεια. Είμαστε στο τσακ να λαλήσουμε» τόνισε στο Λοιπόν.

-Θα ξανάκανες παρουσίαση σε εκπομπή στην τηλεόραση;

«Εντάξει τώρα...δεν ξέρω...έτσι όπως είναι τα πράγματα, αυτή τη στιγμή μπορεί να με δεις αρχισυντάκτη, δεν έχω ιδέα τι μας ξημερώνει, έτσι όπως μοιράζεται η τράπουλα της δουλειάς θα ήθελα πολύ να κάνω σήριαλ.»

-Δουλεύεις ακατάπαυστα, αυτό σου αφήνει περιθώριο για προσωπικά όνειρα που θέλεις να εκπληρωθούν;

«Προσωπικό όνειρο...δυστυχώς δεν είναι ακόμα η εποχή του για να συμβεί, αλλά θα ήθελα να με πάρω ένα ωραίο ταξίδι, να το κάνω δώρο στον εαυτό μου, να έχει να κάνει με μένα μόνο. θέλω να κάνω το δώρο αυτό στον εαυτό μου, χωρίς παρέες, για ένα χρονικό διάστημα ξεκούρασης. Δεν θα ήταν για πολύ, αλλά ιδανικά θα ήθελα να ήταν για ένα μήνα. Δεν το έχω κάνει ποτέ και είναι μέσα στα σχέδια μου, να κάνω διακοπές για ένα μήνα, με απόλυτη ηρεμία, να μην υπάρχει κανείς, να χαλαρώσω και να ευχαριστηθεί π ψυχή μου. Κάποια στιγμή φαντάζομαι θα συμβεί.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved