Ρένος Ρώτας: «Από τότε που μπήκα στο χώρο, έχει σταματήσει η...πλάτη δεν υπήρχε λόγος»
Showbiz

Ρένος Ρώτας: «Από τότε που μπήκα στο χώρο, έχει σταματήσει η...πλάτη δεν υπήρχε λόγος»

Ο Ρένος Ρώτας στο χώρο της υποκριτικής βρίσκεται μόνο δύο χρόνια.

«Δύο χρόνια είμαι επαγγελματίας ηθοποιός, από τότε που πήρα το πτυχίο μου από το Εθνικό θέατρο. Τα πράγματα ήρθαν εύκολα για μένα. Πέρασα όμως 3 χρόνια στο Εθνικό θέατρο, στην σχολή που ήταν πάρα πολύ δύσκολα, οι σπουδές ήταν πάρα πολύ απαιτητικές. Έφυγα από το πατρικό μου που είναι στην Αγία Παρασκευή και είχα μετακομίσει στο Κολωνάκι, για να είμαι κοντά στη σχολή. Πήγα να μείνω εκεί για 3 χρόνια, να μην τρώω χρόνο στις μετακινήσει, αλλά και ενέργεια» τόνισε στο Λοιπόν.

-Τώρα μένεις με τους γονείς σου;

«Μένω στην Αγία Παρασκευή τώρα, όχι με τους γονείς μου, είμαστε σε διαφορετικές μονοκατοικίες, αλλά τους έχω δίπλα μου.»

-Είχες την οικονομική άνεση να το διαχειριστεις όλο αυτό;

«Δεν θεωρώ ότι ποτέ είχα ισχυρές οικονομικές πλάτες, ούτε επιδίωκα να στηριχθώ στις πλάτες των γονιών μου. Είχα μια άνεση όσον αφορά το διάστημα των σπουδών μου, οι γονει'5 μου είχαν προνοήσει κι είχαν βάλει λεφτά στην άκρη για το λόγο αυτό. Αυτό έκαναν και στην αδερφή μου, η οποία πήγε εξωτερικό, στη Γερμανία. Τελείωσε το Βιολογικό εδώ, μετά πήγε στην Γερμανία για να δουλέψει και να συνεχίσει τις σπουδές της. Ποτέ δεν τους ζήτησα και δεν χρειάστηκε να δώσουν σε μένα πολλά λεφτά.»

-Δούλευες παράλληλα με τις σπουδές σου;

«Δούλευα σερβιτόρος, στην υποδοχή σε μαγαζιά, αλλά αυτά τα λεφτά ήταν για προσωπική μου ευχαρίστηση, τα ξόδευα σε ψώνια, σε ποτά, με τους φίλους μου. Από τότε που μπήκα στο χώρο, έχει σταματήσει η...πλάτη δεν υπήρχε λόγος.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved