Ρένος Ρώτας: «Δεν δίνω δικαιώματα για να μπορέσει κάποιος να…»
Showbiz

Ρένος Ρώτας: «Δεν δίνω δικαιώματα για να μπορέσει κάποιος να…»

Ο Ρένος Ρώτας μπορεί να είναι νέος στον χώρο της υποκριτικής, με 2 χρόνια… εμπειρία, ωστόσο έχει ζήσει αρκετά πράγματα. Έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά;

«Δε νομίζω ότι μπορεί κάποιος να με παρενοχλήσει σεξουαλικά. Για να φτάσεις σ' αυτό το επίπεδο πρέπει να είσαι αδύναμος σωματικά και ψυχικά. Εννοώ ότι πρέπει να έχεις μια αδυναμία για να βρει ο άλλος το πεδίο και να σε ενοχλήσει. Δεν φτάνει στα επίπεδα της παρενόχλησης, αλλά στο φλερτ, αλλά δεν δίνω δικαιώματα για να μπορέσει κάποιος να βρει το πάτημα, ώστε να γίνει ενοχλητικός. Θα του το γυρίσω σε χιούμορ, είναι ο κλασικός τρόπος που αντιδρώ, ώστε να ξεγλιστρήσω και να φύγω, δε μου αρέσει να τσακώνομαι με τους ανθρώπους. Δεν έχει προκύψει κάτι τέτοιο. Η ζωή μου κυλάει ευχάριστα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Έχεις ρυθμίσει πράγματα για την επόμενη σεζόν;

«Εκτός από το σήριαλ «Οι συμμαθητές» που θα συνεχιστεί, τον Οκτώβριο θα βρίσκομαι θέατρο «Πάνθεον» με το έργο «Ρωμαίος και Ιουλιέτα», κάνω μια ταινία μικρού μήκους που θα λέγεται «Ευρωπαίος πολίτης» σε σκηνοθεσία Νίκου Καμπέρη και ετοιμάζω και άλλα πράγματα τον Ιανουάριο για το θέατρο. Μέχρι το Μάιο θα είμαι φουλ, τουλάχιστον.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved