Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στο άψε σβήσε. Μόνο έτσι θα παντρευόμουν εγώ»
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Στο άψε σβήσε. Μόνο έτσι θα παντρευόμουν εγώ»

Για τη σχέση της με τον Παναγώτη Πιλαφά και την απόφαση για το γάμο τους, που πάρθηκε στο πι και φι, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Κατερίνα Παπουτσάκη.

«Ουσιαστικά, η σχέση μου με τον Παναγιώτη διαμορφώθηκε μέσω του γιου μας, του Μάξιμου. Με το που παντρευτήκαμε, κάναμε τον μικρό. Κι όπως ξέρεις, παντρευτήκαμε άμεσα. Στο άψε σβήσε. Μόνο έτσι θα παντρευόμουν εγώ. Με τον Παναγιώτη ήμασταν αποφασισμένοι εξ’ αρχής ότι θέλαμε οικογένεια. Και αυτό που ακολούθησε μετέπειτα έγινε πολύ φυσικά και πολύ αβίαστα. Και οι τρεις μας είμαστε ένα», λέει στο Down Town Κύπρου και συνεχίζει:

«Ο Μάξιμος, ο Παναγιώτης κι εγώ. Αυτό που θαυμάζω στον Παναγιώτη είναι το γεγονός ότι είναι ένας άντρας ευαίσθητος, αυτοδημιούργητος, έξυπνος, ακομπλεξάριστος εντελώς, δουλεύει πολύ, είναι εργατικός και πολύ καλός πατέρας. Κάνει άνετα ό,τι χρειάζεται ένα μωράκι. Είτε να τον πάει βόλτα, να τον ταΐσει, να τον αλλάξει, να τον κοιμίσει – όλα. Έχουν μία πολύ γερή και δεμένη σχέση μεταξύ τους. Κι σε ό,τι αφορά εμένα και τον Παναγιώτη, το όλο θέμα μεταξύ μας ήταν καθαρά το σωστό timing την κατάλληλη στιγμή. Θέλαμε τον ίδιο χρόνο τα ίδια πράγματα ο ένας από τον άλλον. Αυτό είναι το μυστικό μας. Αν μπορείς να το πεις έτσι δηλαδή... Νομίζω ότι το timing είναι από τα πιο βασικά κομμάτια μέσα σε μία σχέση. Να θέλουν δηλαδή και οι δύο τα ίδια πράγματα την ίδια χρονική περίοδο», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved