Τζος Στόουν: «Ο κόσμος τρελαίνεται να βλέπει διάσημους, και κάποια στιγμή ενοχλήθηκα κι εγώ»
Showbiz

Τζος Στόουν: «Ο κόσμος τρελαίνεται να βλέπει διάσημους, και κάποια στιγμή ενοχλήθηκα κι εγώ»

Παρά το νεαρό της ηλικίας της, η Τζος Στόουν έχει καταφέρει να προκαλέσει «τσουνάμι» στα νερά της παγκόσμιας μουσικής σκηνής. 

Πόσο εύκολο ήταν να διαχειριστεί την επιτυχία και τη δόξα σε μια τόσο νεαρή ηλικία, με ένα album που έκανε πωλήσεις πάνω από 5.000.000 αντίτυπα παγκοσμίως, ενώ εκείνη ήταν υποχρεωμένη με περιοδείες και μετακινήσεις συνέχεια;

«Δεν το είχα φανταστεί τότε έτσι, θα μπορούσα να πω ότι το αγνοούσα. Μου έπαιρναν συνεντεύξεις για την τηλεόραση και δεν τις έβλεπα ποτέ! Δεν φανταζόμουν το στιλ «δουλεύεις για να ζεις» και μόνο tour και συναυλίες. Κάποια στιγμή, λοιπόν, ανοίγεις την τηλεόραση και το ραδιόφωνο και ακούς τα τραγούδια σου, βλέπεις το πρόσωπο σου στο γυαλί και συνειδητοποιείς ότι είσαι πολύ διάσημος. Δεν μπορείς να φανταστείς ότι αυτό συμβαίνει σε εσένα και, γυρνώντας στο σπίτι σου ένα μεσημέρι, όλοι σε κοιτούν περίεργα. «Και τι έγινε λοιπόν;». Σιγά το πράγμα! Ο κόσμος, όμως, τρελαίνεται να βλέπει διάσημους, και φυσικά κάποια στιγμή με όλο αυτό ενοχλήθηκα κι εγώ» τόνισε στην Αγορά.

-Λέγοντας για τις hip hop μουσικές σας επιρροές, όπου έχει βασιστεί η μουσική σας, όπως και στο hip hop, υπάρχει και το κεφάλαιο reggae, όπως και ο Ντάμιεν Μάρλεϊ. Ηταν από τους λόγους που σας ώθησε να το συμπεριλάβετε ενεργά μέσα στα τραγούδια σας;

«Ο Ντάμιεν Μάρλεϊ είναι εκπληκτικός τύπος. Έχει δουλέψει με πάρα πολλούς καλλιτέχνες, αλλά δεν είναι ο άνθρωπος που με έβαλε στη νοοτροπία της reggae μουσικής, γιατί άκουγα από μικρό παιδάκι και ο πατέρας μου έπαιζε reggae στο σπίτι, όπως και άλλα. Τότε είχα ξεχωρίσει δύο cd που τα άκουγα συνέχεια, ένα του Τζέιμς Μπράουν και ένα άλλο του Λίντον Κβέσι Τζόνσον. Ήμουν πολύ τυχερή που είχα ακούσει τον Τζόνσον και ακόμα πιο τυχερή που συνεργάστηκα και επί σκηνής μαζί του πριν από έναν μήνα.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved