Ανθή Σαλαγκούδη: «Ο Τζώνης µε «ξεκλείδωσε»
Showbiz

Ανθή Σαλαγκούδη: «Ο Τζώνης µε «ξεκλείδωσε»

Για την έκθεση της προσωπικής της ζωής τώρα που είναι ζευγάρι με τον Τζώννυ Καλημέρη αλλά και για τους στόχους της σε προσωπικό επίπεδο, είτε πρόκειται για γάμο είτε για δημιουργία οικογένειας μιλάει η Ανθή Σαλαγκούδη.

Όταν είδες για πρώτη φορά τη σχέση σου δηµοσιευµένη στα έντυπα, πώς ένιωσες;

Άβολα! Ποτέ δεν είχα εκθέσει αυτό το κοµµάτι της ζωής µου. Ποτέ δεν είχα µιλήσει για την προσωπική µου ζωή. Είµαι µε έναν άνθρωπο που είναι πολλά χρόνια στον χώρο και το καταλαβαίνω. Στην αρχή µού ήταν πολύ δύσκολο, αλλά ο Τζώνης κατάφερε να µε χαλαρώσει και να µου το αποδοµήσει. Εξάλλου, δεν είναι κάτι που το προκαλούµε. ∆εν θα σταµατήσω να ζω κανονικά επειδή υπάρχουν δηµοσιεύµατα και παπαράτσι. Προσπαθώ να ζήσω στο έπακρον τη σχέση µου και να µην επηρεάζοµαι.

Σκέφτεσαι το επόµενο βήµα στη σχέση σου;

Όταν ήµουν µικρότερη είχα µεγάλο πρόβληµα µε τη δέσµευση επειδή µε απασχολούσε το θέµα της ανεξαρτησίας. Ο Τζώνης, όµως, µε «ξεκλείδωσε» και µε έκανε να κάνω πολλά βήµατα σε σχέση µε τη δέσµευση.

Έφτασες ποτέ κοντά στον γάµο;

Όχι, δεν ένιωσα µέχρι σήµερα έτοιµη να το κάνω. ∆εν το αποκλείω, όµως, ως ενδεχόµενο. Θα ήθελα κάποια στιγµή στη ζωή µου να γίνω µητέρα και να κάνω οικογένεια.

Είσαι από τα κορίτσια που µεγάλωσαν µε το όνειρο να βρουν έναν πρίγκιπα και να κάνουν οικογένεια;

∆εν είµαι από τα κορίτσια που ονειρευόµουν από µικρή να κάνω οικογένεια και παιδιά. ∆εν ήταν όνειρο και στόχος ζωής, αν και µεγάλωσα σε ένα σπίτι µε πολύ δεµένη οικογένεια και οι γονείς µου είναι µαζί µια ολόκληρη ζωή. ∆εν µεγάλωσα όµως µε την προτροπή «να βρεις ένα καλό παιδί και να παντρευτείς». Ακόµη και τώρα που είµαι σε µια κατάλληλη ηλικία για γάµο, σύµφωνα µε τα ελληνικά δεδοµένα, δεν µε έχουν πιέσει ποτέ.

Σε µια σχέση τι σε κάνει να το βάζεις στα πόδια;

∆εν ανέχοµαι το ψέµα σε µια σχέση. Μπορείς να µου πεις την πιο σκληρή αλήθεια και αν είσαι ειλικρινής υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες να σε συγχωρήσω, ακόµη και αν είναι κάτι που µπορεί να µε έχει πληγώσει πάρα πολύ. Επίσης, φεύγω τρέχοντας από µια σχέση όταν ο άντρας που είµαστε µαζί προσπαθεί να µε περιορίσει και δεν καταλαβαίνει τα πράγµατα που έχουν για µένα σηµασία.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved