Το πιο ερωτικό καλοκαίρι της Ελένης Τσολάκη με τον σύντροφό της
Showbiz

Το πιο ερωτικό καλοκαίρι της Ελένης Τσολάκη με τον σύντροφό της

Τις πρώτες κοινές διακοπές τους απολαµβάνουν εδώ και λίγες ηµέρες η Ελένη Τσολάκη και ο σύντροφός της, ο επιχειρηµατίας Παύλος Πετρουλάκης, ζώντας ένα µοναδικό και άκρως ερωτικό καλοκαίρι. Η Ελένη και ο Παύλος είναι µαζί εδώ και περίπου εννέα µήνες και όσο περνάει ο καιρός, τόσο πιο πολύ δένονται µεταξύ τους.

Ο φωτογραφικός φακός τούς απαθανάτισε στη Νάουσα της Πάρου να απολαµβάνουν ένα εκλεκτό δείπνο σε φηµισµένο εστιατόριο θαλασσινών. Αν και οι δύο ερωτευµένοι έχουν αποφασίσει φέτος να γυρίσουν πολλά νησιά του Αιγαίου µε το φουσκωτό σκάφος του επιχειρηµατία, διανυκτερεύοντας όπου τους αρέσει πιο πολύ, στην Πάρο παρέµειναν λίγο περισσότερο, καθώς επρόκειτο να συναντήσουν µια αγαπηµένη παρέα, σύμφωνα με τη real. Την καλή φίλη και συνεργάτιδα της Ελένης, Σταματίνα Τσιμτσιλή, που απολαµβάνει µε τις κόρες της τις διακοπές της στο εξοχικό που διαθέτει µαζί µε τον σύζυγό της Θέµη Σοφό στο νησί. Η συνάντησή τους στο γραφικό λιµανάκι της Νάουσας έγινε σε πολύ ευχάριστο κλίµα, µε την παρέα να απολαµβάνει κουβέντα µε καλό κρασί και εξαιρετικούς θαλασσινούς µεζέδες. Παρότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηµατίας σύντροφός της έδειχναν πολύ χαλαροί και ξέγνοιαστοι, φρόντισαν κατά την παρουσία τους εκεί να διατηρήσουν κάποιες αποστάσεις, ώστε να µη δώσουν τροφή για σχόλια. Άλλωστε, η Ελένη έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να µην αποκαλύπτει τίποτα για την προσωπική της ζωή, θεωρώντας πως µε αυτόν τον τρόπο καταφέρνει να την προστατέψει από τα φώτα της δηµοσιότητας.
Ο Παύλος Πετρουλάκης έχει έναν γιο από τον πρώτο του γάµο και µένει µόνιµα στην Πεντέλη. Πριν από λίγο καιρό, ένα δαχτυλίδι που φόρεσε η Ελένη «µαρτύρησε» πολλά. Επίσης, η γνωριµία του µε τους γονείς της έχει φέρει τα πάνω κάτω στη ζωή της και πλέον όλα δείχνουν λίγο πιο επίσηµα. Σε ταξίδι τους στη Θεσσαλονίκη, ο Παύλος αποφάσισε ότι πρέπει να επισκεφθεί τους γονείς της αγαπηµένης του, κάνοντας µια κίνηση σεβασµού προς το πρόσωπό της και φορώντας της ένα υπέροχο δαχτυλίδι. Από τότε η παρουσιάστρια αποφεύγει ακόµη περισσότερο να εκθέτει την προσωπική της ζωή στα φλας και σε συνεντεύξεις της, καθώς θέλει να διαφυλάξει την ευτυχία της περισσότερο από οτιδήποτε άλλο! Αυτή η περίοδος είναι από τις πιο ευτυχισµένες στη ζωή της Ελένης, καθώς, εκτός από την παρουσία της στο «Happy Day», που ανανεώθηκε για άλλα δύο χρόνια, η προσωπική της ζωή πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved