Joss Stone: Η συνεργασία της με τον Μικ Τζάγκερ
Showbiz

Joss Stone: Η συνεργασία της με τον Μικ Τζάγκερ

Βρίσκεται σε εξέλιξη η παγκόσμια περιοδεία της Joss Stone σε 200 προορισμούς με διαφορετική κουλτούρα, ήθη, έθιμα και συνήθειες. Τι αποφέρει σε έναν καλλιτέχνη ένα τέτοιου μεγέθους world tour; 

«Είναι ο τρόπος να αποκτήσεις επαφή με ανθρώπους που έχουν διαφορετική αντίληψη και κουλτούρα, είτε αυτοί είναι μουσικοί είτε είναι κοινό. Όταν παίζεις ένα τραγούδι reggae είναι εύκολο να συνδεθείς μαζί τους. Δεν υπάρχουν στεγανά σε αυτή τη μουσική, είναι ένα είδος που ενώνει τον κόσμο όλο: Η Ελλάδα είναι μέρος της παγκόσμιας περιοδείας. Σε μια χώρα που πάω να τραγουδήσω, με απασχολεί να μάθω την κουλτούρα, το μέρος, τα ζώα και τις συνεργασίες με τους ντόπιους καλλιτέχνες, θέλω να τραγουδήσω και στη γλώσσα τους, αλλά αυτό είναι δύσκολο. Τουλάχιστον το προσπαθώ!» τόνισε στην Αγορά.

-Μετά το «Mind, body and soul», έρχεται η συνεργασία σας με τους Ντέιβ Στιούαρτ, Μικ Τζάγκερ και Ντάμιεν Μάρλεϊ με το «Super Session». Πείτε μας πώς είναι να συνεργάζεσαι με τέτοιου μεγέθους καλλιτέχνες.

«Δεν είναι δύσκολο, το αντίθετο μάλιστα»

- Πείτε μας για την προσωπικότητα του Μικ Τζάγκερ, που αποτελεί ιστορία της ροκ μουσικής...

«Ο Μικ είναι ένας υπέροχος άνθρωπος, θα μπορούσα να πω ότι είναι ευγενής και, πάνω απ' όλα, κύριος. Μαθαίνεις από αυτόν. Οτι κάνει είναι σαν να ζωγραφίζει σε έναν πίνακα με τους στίχους του και αυτός είναι ο λόγος που τον προσέχεις, είναι ο μουσικός που έχει να πει πάρα πολλά πράγματα. Ο Τζάγκερ ανήκει στην κατηγορία των μουσικών που θέλει ο καθένας να δουλέψει μαζί τους. θα μπορούσα να είχα τρελαθεί στην αρχή και μόνο με τη σκέψη, καταλαβαίνω, όμως, ότι στο τέλος της μέρας, πέραν όλης της φήμης και της δόξας, δεν λέει τίποτα γι' αυτόν. Κάνει, λοιπόν, όλα τα πράγματα πιο εύκολα. Και εννοείται ότι αυτός είναι και ο κόσμος της σοουμπίζ, που τον ξέρει καλύτερα από τον οποιοδήποτε. Ο ίδιος είναι ένας μουσικός που παίζει μουσική και κάνει πολύ καλή μουσική, και αυτό είναι που τον κανει φοβερό!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved