O Έλληνας ηθοποιός που έχασε έναν ρόλο στο «Game of thrones»
Showbiz

O Έλληνας ηθοποιός που έχασε έναν ρόλο στο «Game of thrones»

Έχασε τον ρόλο στην παγκοσμίως επιτυχημένη σειρά "Game of thrones" και τώρα το μετανιώνει... 

Ο Κρίστοφερ Γκρέκο, ο ηθοποιός που παίζει στους «9 μήνες» εξηγεί πώς έχασε έναν ρόλο στο «Game of thrones».

Έφυγε σε μικρή ηλικία από την Κύπρο για το Λονδίνο, όπου ζει η οικογένειά του, ωστόσο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του τον οδήγησαν πίσω στην πατρίδα.

Ο Κρίστοφερ Γκρέκο, ο οποίος ενσαρκώνει τον Κυριάκο στο σίριαλ «9 μήνες» του Star, εξακολουθεί φυσικά να συνεργάζεται με την ατζέντισσά του, που έχει ως βάση την αγγλική πρωτεύουσα. Ο ταλαντούχος ηθοποιός αποκαλύπτει στην «Espresso» πώς έχασε έναν ρόλο στο «Game of Thrones», ενώ είναι αρκετά φειδωλός σε ό,τι αφορά τις εξελίξεις της ελληνοκυπριακής παραγωγής που υπογράφει η Αννα Αδριανού.

«Δεν μπορώ να πω πολλά από αυτά που θα ακολουθήσουν, αλλά θα έρθουν πολλές ανατροπές στη σειρά. Κάποια τραγικά γεγονότα, μάλιστα, θα επηρεάσουν κατά πολύ τον ήρωα που υποδύομαι, αφού θα χάσει τη μάνα του και εκείνος θα πρέπει να κρατήσει δεμένη την οικογένειά του» λέει ο Κρίστοφερ.

Από μια λάθος εκτίμηση έχασε έναν ρόλο στο «Game of Thrones». «Με ζήτησε η Νίνα Γκολντ, η οποία είναι η casting director του σίριαλ, αλλά η ατζέντισσά μου δεν με έστειλε στην οντισιόν, γιατί συνεργαζόμουν με τον Θεατρικό Οργανισμό Κύπρο και θεώρησε πως δεν θα μπορούσα να το κάνω. Συζητούσα και φέτος διάφορα, είχα χάσει δύο χολιγουντιανές ταινίες, η μία με τον Μπραντ Πιτ, όπου θα έπαιζα έναν Μαροκινό κατάσκοπο. Υστερα με κάλεσαν για το φιλμ "The Mummy" με τον Τομ Κρουζ, όμως δεν με πήραν, ενώ πέρασα από οντισιόν και για το σίριαλ "Tyrant". Ούτε εκεί τα κατάφερα, αλλά επειδή κάνουν συνέχεια γυρίσματα, ενδέχεται να με χρειαστούν στο μέλλον».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved