Αναστασία Δρακά: Είναι πολύ ερωτευμένη! Δείτε τον νέο της αγαπημένο
Showbiz

Αναστασία Δρακά: Είναι πολύ ερωτευμένη! Δείτε τον νέο της αγαπημένο

Μπορεί να µη µιλούν για τον έρωτά τους, να κρύβονται όσο µπορούν για να προστατέψουν τη σχέση τους, όµως είναι γεγονός ότι η Αναστασία ∆ρακά, που πρωτογνωρίσαµε στο «Dancing with the stars» ως χορεύτρια και λατρέψαµε στο επιτυχηµένο σίριαλ του ΑΝΤ1 «Μπρούσκο», είναι εδώ και λίγο καιρό ερωτευμένη µε τον Κύπριο τραγουδιστή Μάριο Κούμα.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν πριν από µερικούς µήνες στα παρασκήνια του τάλεντ σόου «Dancing with you» του Mega Κύπρου. Εκείνη διαγωνιζόταν στο χορευτικό κοµµάτι µε καβαλιέρο τον Κρίστοφερ Γεωργίου -αδελφό του ηθοποιού, σκηνοθέτη και σεναριογράφου της σειράς «Μπρούσκο» Ανδρέα Γεωργίου- και εκείνος στο µουσικό κοµµάτι µε παρτενέρ την πολλά υποσχόµενη Κύπρια τραγουδίστρια Ηλιάνα Κάκκουρα. Οι δύο νέοι διαπίστωσαν από νωρίς πως ταιριάζουν στο χιούµορ αλλά και τον τρόπο που αντιµετωπίζουν τα πράγµατα και έτσι «έδεσαν» αρχικά ως φίλοι. Στη συνέχεια, όµως, άρχισαν να αντιλαµβάνονται πως τους ένωναν περισσότερα από µια απλή φιλία. Μέχρι που αφέθηκαν στην έλξη που ένιωθαν ο ένας για τον άλλον και από τότε είναι συνεχώς µαζί. Η Αναστασία, που µόλις είχε βγει από τη σχέση που διατηρούσε µε τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό, όπως αποδείχτηκε, ήταν έτοιµη να ξαναερωτευτεί.
Παρόλο που το στενό φιλικό τους περιβάλλον γνωρίζει για τον έρωτά τους, οι ίδιοι αποφεύγουν να µιλούν για την προσωπική τους ζωή και προτιµούν να απασχολούν το κοινό µέσα από τη δουλειά τους. Αν και οι δυο τους είναι ζευγάρι µόλις τέσσερις µήνες, ζουν ήδη κάτω από την ίδια στέγη σε ένα όµορφο διαµέρισµα στη Λευκωσία. Εκείνη, άλλωστε, τον τελευταίο χρόνο έχει εγκατασταθεί στην Κύπρο, ύστερα από τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε να συµµετάσχει στο σίριαλ «Μπρούσκο» που γυρίζεται εκεί. Και από τότε και µετά έγινε περιζήτητη, µε τη µια δουλειά να διαδέχεται την άλλη. Μετά το «Dancing for you» η Αναστασία δέχτηκε πρόταση να συµµετάσχει στο νέο τάλεντ σόου «Dancing for you junior», που απευθύνεται σε παιδιά που θέλουν να αναδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες. Η όµορφη Αναστασία δεν πρόκειται να συµµετάσχει στα νέα επεισόδια του «Μπρούσκο» και έτσι θα αφοσιωθεί στο νέο της εγχείρηµα µε µεγάλο πάθος, µιας και ο χορός είναι η λατρεία της. Οσο για τον νέο της αγαπηµένο, Μάριο, ο οποίος συστήθηκε στο κοινό µέσα από τη συµµετοχή του στο «X-Factor», ετοιµάζεται για τη δυναµική επιστροφή του στη δισκογραφία. Μαζί µε τον στενό συνεργάτη και φίλο του Ανδρέα Μωυσέως έχουν δηµιουργήσει το γκρουπ «Κορώνα-Γράµµατα» και κυκλοφόρησαν την πρώτη δισκογραφική δουλειά τους. Επίσης, είναι coach στο τάλεντ σόου «Like a star» που γνωρίζει µεγάλη επιτυχία στην κυπριακή τηλεόραση, σύμφωνα με τη real.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved