Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου χτίζει ιατρικό κέντρο στο χωριό του
Showbiz

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου χτίζει ιατρικό κέντρο στο χωριό του

Ένα ιατρικό κέντρο για το χωριό Παναγία Τρικάλων σκοπεύει να φτιάξει ο Δημήτρη Παπαδημητρίου καθώς είναι το μέρος όπου ηρεμεί, εμπνέεται καλλιτεχνικά και φιλοξενείται άριστα από τους κατοίκους του.

Με την κίνηση αυτή θα σώσει συνολικά πέντε χωριά, καθώς τα πιο κοντινά ιατρικά κέντρα για τους κατοίκους είναι στην Καλαμπάκα και στα Γιάννενα, που απέχουν πολλά χιλιόμετρα.

Σύμφωνα με την Espresso ο σπουδαίος δημιουργός, που επισκέφθηκε πρόσφατα το χωριό με τον καλλιτεχνικό μάνατζερ Στηβ Αλεξίου, έχει εισηγηθεί στο Ίδρυμα Ωνάση αυτή την πρωτοβουλία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, που θα κρατήσει τους νέους στην περιφέρεια. «Όταν το πιο κοντινό ιατρικό κέντρο είναι στην Καλαμπάκα, καταλαβαίνετε τι ανασφάλεια νιώθουμε εμείς και οι μεγαλύτεροι σε ηλικία άνθρωποι. Ο αξιόλογος συνθέτης έχει τιμήσει με την παρουσία του την περιοχή μας και του αρέσει να απολαμβάνει την ησυχία της φύσης και να ακούει τα κουδουνάκια των προβάτων στα λαγκάδια. Ελπίζουμε να τον έχουμε εμπνεύσει κιόλας. Και μόνο η πρόθεσή του να ακούσει το πρόβλημά μας και να μας βοηθήσει έχει κερδίσει την αμέριστη αγάπη μας και τον θεωρούμε συντοπίτη μας. Τα σπίτια μας είναι ανοιχτά γι' αυτόν. Το χωριό μας είναι και δικό του» τονίζει με ο κύριος Καταραχιάς.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved